Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV KS Żory 1991
433 Tactiek Zajebista 5-2-3
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.2 gemiddelde waardering 30.1
excellent Schieten weak
excellent Passen poor
solid Verdedigen good


1e minuut.
Valera is nu in balbezit. Valera passt de bal met de wreef. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario geeft een hoge lob. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 1:0

14e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski geeft een hoge lob. Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Doeltrap. Pasikowski met een harde bal richting middenveld. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kline is nu in balbezit. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski geeft de bal voor. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Paleszewiecki passt de bal zonder na te denken. Valera geeft een lange en hoge pass. Intraprendente kopt de bal weg. San Nazario rent richting de bal. San Nazario draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Jagiełło de bal. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski passt de bal in één keer door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Daar is Paleszewiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung rent richting de bal. Paleszewiecki begaat een overtreding. Paleszewiecki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Valera kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Soroka geeft een hoge lob. Inworp. San Nazario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daveri probeert naar een medespeler te passen. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario geeft een lange en hoge pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 35%, KS Żory 1991 65%.
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 2:0

46e minuut.
Kaddatz is nu in balbezit. Kaddatz geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Pasikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Soroka met een sublieme pass. Kereki is nu in balbezit. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 3:0

50e minuut.
Herzog verovert de bal door een tackle van achteren. Bitang rent richting de bal. Bitang speelt de bal door. Daar is Intraprendente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Valera rent richting de bal. Valera passt de bal zonder na te denken. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario heeft problemen om de bal te vangen. San Nazario schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario passt de bal zonder na te denken. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Herzog heeft problemen om de bal te vangen. Bitang rent richting de bal. Herzog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herzog krijgt een gele kaart. Bitang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Intraprendente legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 4:0

57e minuut.
Valera rent richting de bal. Valera passt de bal zonder na te denken. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt San Nazario de bal. San Nazario haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 5:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kereki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valera geeft de bal voor. Bitang is nu in balbezit. Bitang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pasikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 6:0

69e minuut.
Jung passt de bal in één keer door. Soroka heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 7:0

77e minuut.
Klungelig pakt San Nazario de bal. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 8:0

78e minuut.
Soroka rent richting de bal. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente geeft een lange en hoge pass. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario draait met de bal, schiet en ... Pasikowski bokst de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 9:0

83e minuut.
San Nazario onderschept slim de pass. San Nazario probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 10:0

86e minuut.
Paleszewiecki passt de bal met de wreef. Jagiełło onderschept slim de pass. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 23%, KS Żory 1991 77%.
FC LokomotivTSV - KS Żory 1991 10:0