Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 FC LokomotivTSV
Zajebista 5-2-3 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.9 gemiddelde waardering 62.1
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
very good Verdedigen good


2e minuut.
Bitang kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Soroka rent richting de bal. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:1

9e minuut.
Intraprendente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shabrov. Intraprendente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bitang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaddatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kereki de bal. Mahrenholz is nu in balbezit. Mahrenholz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Inworp. Bitang met de inworp. Czereszewski met een sublieme pass. Bitang geeft een hoge lob. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Pasikowski trapt de bal weg. Mahrenholz kopt de bal weg. Daar is San Nazario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. San Nazario geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
San Nazario met de inworp. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:2

21e minuut.
Makowiecki met een harde bal richting middenveld. Mahrenholz kopt de bal weg. Shabrov kan de bal niet met de borst controleren. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski onderschept slim de pass. Jagiełło bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czereszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mahrenholz rent richting de bal. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahrenholz. Zegar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zegar kan niet meer verder spelen. Kruszewski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Dahlgran is nu in balbezit. Dahlgran geeft een hoge lob. Bitang kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:3

27e minuut.
Herzog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czereszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soroka. Soroka krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bitang kopt de bal weg. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Jagiełło is nu in balbezit. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bitang neemt de hoekschop. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario passt de bal in één keer door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Pasikowski bokst de bal weg.

31e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. Kaddatz onderschept slim de pass. Kaddatz geeft een lange en hoge pass. Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski speelt de bal door. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:4

36e minuut.
Kereki geeft de bal voor. Intraprendente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bitang is nu in balbezit. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kereki rent richting de bal. Mahrenholz onderschept slim de pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 66%, FC LokomotivTSV 34%.
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:5

52e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. San Nazario passt de bal in één keer door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:6

55e minuut.
Mahrenholz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Czereszewski passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Herzog de bal. Herzog speelt de bal door. Bitang speelt de bal door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:7

58e minuut.
Skoropad met een sublieme pass. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Kruszewski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Suchecki probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki begaat een overtreding. Czereszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bitang komt bij de bal en schiet. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:8

65e minuut.
Suchecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitang rent richting de bal. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaddatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaddatz geeft de bal voor. San Nazario geeft een hoge lob. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Intraprendente is nu in balbezit. Shabrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:9

68e minuut.
Kruszewski onderschept slim de pass. Kruszewski geeft de bal voor. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente schiet op doel. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario speelt de bal door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:10

77e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:11

79e minuut.
Bitang met de inworp. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz passt de bal zonder na te denken. Jagiełło is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kereki geeft een lange en hoge pass. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki geeft een hoge lob. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:12

82e minuut.
Intraprendente geeft een lange en hoge pass. San Nazario kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:13

84e minuut.
Suchecki passt de bal zonder na te denken. Skoropad geeft een lange en hoge pass. Bitang is nu in balbezit. Bitang haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:14

87e minuut.
Czereszewski met een sublieme pass. Suchecki rent richting de bal. Dahlgran geeft een hoge lob. Bitang is nu in balbezit. Bitang schiet op doel. Pasikowski bokst de bal weg. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 67%, FC LokomotivTSV 33%.
KS Żory 1991 - FC LokomotivTSV 0:14