Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głębokie Piątkowo FC Fc Ampa
def wing Tactiek arrrr2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 36.9
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki kopt de bal weg. Janosik heeft problemen om de bal te vangen. Janosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tomasyan rent richting de bal. Tomasyan geeft een hoge lob. Janosik is nu in balbezit. Janosik draait met de bal, schiet en ... Pupilla probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sieczka met een snelle inworp. Guguła is nu in balbezit. Guguła passt de bal zonder na te denken. Kazbaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazbaris draait met de bal, schiet en ... Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Janosik is nu in balbezit. Pupilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki geeft de bal voor. Phillip krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Guguła rent richting de bal. Guguła geeft een hoge lob. Kazbaris is nu in balbezit. Kazbaris draait met de bal, schiet en ... Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Fc Ampa 1:0

29e minuut.
Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec geeft een hoge lob. Kazbaris rent richting de bal. Kazbaris draait met de bal, schiet en ... Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Fc Ampa 2:0

31e minuut.
Sieczka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki passt de bal in één keer door. Janosik is nu in balbezit. Janosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Büttner met de inworp. Phillip rent richting de bal. Phillip speelt de bal door. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 63%, Fc Ampa 37%.
Głębokie Piątkowo FC - Fc Ampa 2:0

48e minuut.
Costea is nu in balbezit. Costea passt de bal zonder na te denken. Kazbaris rent richting de bal. Kazbaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Fc Ampa 3:0

60e minuut.
Sieczka passt de bal in één keer door. Kazbaris is nu in balbezit. Jaśkiewicz begaat een overtreding. Jaśkiewicz krijgt een gele kaart. Hendrickx raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castañeda komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dobrevski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Büttner met de inworp. Phillip rent richting de bal. Phillip draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz bokst de bal weg. Sieczka geeft de bal voor. Kazbaris rent richting de bal. Costea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazbaris wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kazbaris kan niet meer verder spelen. Gołembiewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński geeft de bal voor. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Fc Ampa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 40%, Fc Ampa 60%.
Głębokie Piątkowo FC - Fc Ampa 4:0