Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ampa Głębokie Piątkowo FC
arrrr2 Tactiek def wing
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten poor
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Guguła passt de bal met de wreef. Gołembiewski is nu in balbezit. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski geeft een hoge lob. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Krzystek onderschept slim de pass. Inworp. Büttner met een snelle inworp. Phillip bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillip geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mazowiecki rent richting de bal. Guguła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazowiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaśkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - Głębokie Piątkowo FC 1:0

36e minuut.
Krzystek speelt de bal door. Radziński is nu in balbezit. Büttner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Radziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jaśkiewicz geeft de bal voor. Büttner geeft de bal voor. Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 41%, Głębokie Piątkowo FC 59%.
Fc Ampa - Głębokie Piątkowo FC 1:0

55e minuut.
Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti geeft een hoge lob. Daar is Gatzemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandhu is nu in balbezit. Sandhu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki geeft een lange en hoge pass. Radziński geeft een lange en hoge pass. Piloti is nu in balbezit. Piloti haalt uit met een fantastische trap. Szekely bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 52%, Głębokie Piątkowo FC 48%.
Fc Ampa - Głębokie Piątkowo FC 1:0