Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team WKS Baryczanka
343 Tactiek Tomass0-1vVlig
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen good


12e minuut.
Ołtarzewski met een sublieme pass. Inworp. Talar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gonska passt de bal zonder na te denken. Pilikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suharyanto. Suharyanto krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk met een sublieme pass. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Czerwiec probeert de bal aan de voet te houden. Galelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Vermeulen probeert naar een medespeler te passen. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmak begaat een overtreding. Aabjørn raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vermeulen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 50%, WKS Baryczanka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tsubasa new team - WKS Baryczanka 0:0

53e minuut.
Inworp. Gonska met een snelle inworp. Vermeulen kan de bal niet met de borst controleren. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Galelli bokst de bal weg. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Cycol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński met een sublieme pass. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Suharyanto geeft een lange en hoge pass. Rożek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rożek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ołtarzewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cycol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rożek probeert naar een medespeler te passen. Szmak rent richting de bal. Szmak passt de bal in één keer door. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gonska met de inworp. Suharyanto rent richting de bal. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski geeft de bal voor. Szczeciński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Višpulskis heeft problemen om de bal te vangen. Bihun onderschept slim de pass. Bihun met een sublieme pass. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 62%, WKS Baryczanka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tsubasa new team - WKS Baryczanka 0:0