Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Baryczanka tsubasa new team
Tomass0-1vVlig Tactiek 343
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 46.3
very good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Marian speelt de bal door. Szmak rent richting de bal. Szmak met een sublieme pass. Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Szmak probeert de bal met de borst te controleren. Buncol is nu in balbezit. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Višpulskis rent richting de bal. Višpulskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Czerwiec is nu in balbezit. Szczeciński onderschept slim de pass. Szczeciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ołtarzewski met een sublieme pass. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński passt de bal in één keer door. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Galelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - tsubasa new team 1:0

28e minuut.
Szczeciński schiet op doel. Czerwiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szmak zal de hoekschop nemen. Pilikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Galelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Leczkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczeciński de bal. Szczeciński passt de bal zonder na te denken. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pilikowski is nu in balbezit. Czerwiec is nu in balbezit. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski schiet op doel. Galelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - tsubasa new team 2:0

44e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Buncol geeft een hoge lob. Rożek kopt de bal weg. Aabjørn heeft problemen om de bal te vangen. Aabjørn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Talar met de inworp. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rożek krijgt een gele kaart. Aabjørn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Višpulskis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Sarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 57%, tsubasa new team 43%.
WKS Baryczanka - tsubasa new team 2:0

47e minuut.
Buncol geeft een hoge lob. Višpulskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ołtarzewski is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Sarnowski bokst de bal weg.

48e minuut.
Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol geeft een lange en hoge pass. Pełczyński kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Marian de bal. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski passt de bal in één keer door. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński schiet op doel. Galelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cycol de bal. Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Višpulskis heeft problemen om de bal te vangen. Pełczyński is nu in balbezit. Aabjørn onderschept slim de pass. Višpulskis rent richting de bal. Višpulskis schiet op doel. Sarnowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn passt de bal in één keer door. Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Višpulskis schiet op doel. Sarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - tsubasa new team 2:1

67e minuut.
Szczeciński passt de bal zonder na te denken. Gonska is nu in balbezit. Gonska passt de bal zonder na te denken. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Szmak kan de bal niet met de borst controleren. Szmak speelt de bal door. Daar is Vanderschelden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Galelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - tsubasa new team 3:1

84e minuut.
Pełczyński passt de bal met de wreef. Buncol is nu in balbezit. Szmak verovert de bal door een tackle van achteren. Szmak geeft de bal voor. Szczeciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilikowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - tsubasa new team 4:1

85e minuut.
Vermeulen probeert de bal met de borst te controleren. Vermeulen speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft een hoge lob. Višpulskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - tsubasa new team 4:2

88e minuut.
Czerwiec passt de bal met de wreef. Talar heeft problemen om de bal te vangen. Talar speelt de bal door. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 42%, tsubasa new team 58%.
WKS Baryczanka - tsubasa new team 4:2