Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głębokie Piątkowo FC KS Żory 1991
def wing Tactiek Zajebista 5-2-3
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten matig
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen solide


30e minuut.
Piloti met een snelle inworp. Zegar is nu in balbezit. Radziński verovert de bal door een tackle van achteren. Radziński geeft de bal voor. Castañeda springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 51%, KS Żory 1991 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Głębokie Piątkowo FC - KS Żory 1991 0:0

52e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Jagiełło verovert de bal door een tackle van achteren. Jagiełło geeft een lange en hoge pass. State bereikt de bal nog maar net als eerste. State draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Shabrov geeft een lange en hoge pass. Radziński met een sublieme pass. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Jung rent richting de bal. Jung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Castañeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła verovert de bal door een tackle van achteren. Guguła met een sublieme pass. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - KS Żory 1991 1:0

74e minuut.
Jagiełło rent richting de bal. Soroka speelt de bal door. Piloti is nu in balbezit. Piloti draait met de bal, schiet en ... Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - KS Żory 1991 2:0

84e minuut.
Kereki verovert de bal door een tackle van achteren. Kereki geeft een hoge lob. State rent richting de bal. State schiet op doel. Wańkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 51%, KS Żory 1991 49%.
Głębokie Piątkowo FC - KS Żory 1991 2:0