Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ampa FC LokomotivTSV
arrrr2 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 57
adequate Schieten incredible
average Passen excellent
average Verdedigen solid


1e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:1

3e minuut.
Czereszewski speelt de bal door. Intraprendente kan de bal niet met de borst controleren. Costea is nu in balbezit. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szekely met een sublieme pass. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Szekely trapt de bal weg. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gatzemeier rent richting de bal. Gatzemeier passt de bal in één keer door. Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Valera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Czereszewski passt de bal in één keer door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Alui-Gheorghe geeft de bal voor. San Nazario kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:2

13e minuut.
Intraprendente probeert de bal met de borst te controleren. Bożej is nu in balbezit. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Szekely probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:3

19e minuut.
Suchecki met de inworp. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:4

21e minuut.
Bożej rent richting de bal. Bożej speelt de bal door. Braeckman is nu in balbezit. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Büttner kopt de bal weg. Suchecki geeft een hoge lob. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Braeckman de bal. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario speelt de bal door. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:6

31e minuut.
Mazowiecki geeft een hoge lob. Luchs probeert naar een medespeler te passen. Bitang speelt de bal door. Daar is Intraprendente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente schiet op doel. De bal raakt de paal. Bożej heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gatzemeier trapt de bal weg. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:7

36e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski met een sublieme pass. Valera met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente is nu in balbezit. Paal! Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bitang met een snelle inworp. Czereszewski speelt de bal door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:8

41e minuut.
Valera speelt de bal door. San Nazario rent richting de bal. San Nazario passt de bal in één keer door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:9

42e minuut.
Intraprendente passt de bal zonder na te denken. Daar is Skoropad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoropad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Intraprendente de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 78%, FC LokomotivTSV 22%.
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:9

47e minuut.
Skoropad is nu in balbezit. Skoropad geeft een lange en hoge pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:10

51e minuut.
Valera speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Szekely bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:11

55e minuut.
Phillip bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki onderschept slim de pass. Suchecki speelt de bal door. Daar is Intraprendente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Mazowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski passt de bal in één keer door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bitang passt de bal zonder na te denken. Intraprendente is nu in balbezit. Klungelig pakt Intraprendente de bal. Intraprendente schiet op doel. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:12

70e minuut.
Daar is Tomasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valera rent richting de bal. Valera passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Szekely bokst de bal weg.

73e minuut.
Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:13

79e minuut.
San Nazario passt de bal zonder na te denken. Valera rent richting de bal. Valera passt de bal zonder na te denken. San Nazario rent richting de bal. San Nazario geeft de bal voor. Szekely bokst de bal weg. Daar is Costea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:14

81e minuut.
Suchecki met een snelle inworp. Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:15

82e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:16

83e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Phillip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:17

86e minuut.
Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:18

88e minuut.
Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Bitang is nu in balbezit. Bitang passt de bal met de wreef. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. San Nazario rent richting de bal. San Nazario haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Braeckman rent richting de bal. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente probeert naar een medespeler te passen. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario geeft de bal voor. Szekely bokst de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 72%, FC LokomotivTSV 28%.
Fc Ampa - FC LokomotivTSV 0:19