Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV Fc Ampa
433 Tactiek arrrr2
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 37.5
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Suchecki speelt de bal door. San Nazario rent richting de bal. San Nazario passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Daar is Jaśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Valera passt de bal in één keer door. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 1:0

11e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skoropad geeft een hoge lob. Bitang rent richting de bal. Bitang met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 2:0

21e minuut.
San Nazario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büttner is nu in balbezit. Valera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valera krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Luchs passt de bal met de wreef. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang onderschept slim de pass. Bitang geeft de bal voor. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 3:0

32e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. San Nazario geeft een lange en hoge pass. Lorenzo controleert de bal met de borst. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szekely trapt de bal weg. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szekely trapt de bal weg van het doel. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski passt de bal met de wreef. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Tomasyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. San Nazario met een snelle inworp. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Czereszewski passt de bal in één keer door. Costea heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 4:0

38e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Intraprendente de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 5:0

40e minuut.
Gatzemeier met een sublieme pass. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Costea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 6:0

43e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft een hoge lob. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 7:0

44e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Phillip de bal. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 24%, Fc Ampa 76%.
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 8:0

46e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Szekely trapt de bal weg. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 9:0

54e minuut.
Intraprendente passt de bal met de wreef. Valera speelt de bal door. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario geeft een hoge lob. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 10:0

56e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario geeft de bal voor. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 11:0

58e minuut.
Klungelig pakt Intraprendente de bal. Intraprendente passt de bal zonder na te denken. Valera met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jaśkiewicz rent richting de bal. Czereszewski onderschept slim de pass. Czereszewski speelt de bal door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Suchecki onderschept slim de pass. Suchecki geeft een hoge lob. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 12:0

66e minuut.
Tomasyan probeert de bal aan de voet te houden. Intraprendente is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lorenzo ... Strafschop! Intraprendente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Intraprendente neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 13:0

67e minuut.
Janosik is nu in balbezit. Suchecki geeft een lange en hoge pass. Janosik probeert de bal aan de voet te houden. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang passt de bal zonder na te denken. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 14:0

72e minuut.
Czereszewski geeft de bal voor. Jaśkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Intraprendente rent richting de bal. Daar is Intraprendente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 15:0

74e minuut.
Luchs geeft de bal voor. Bitang rent richting de bal. Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang draait met de bal, schiet en ... Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario passt de bal met de wreef. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Intraprendente kopt de bal weg. Daar is San Nazario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasyan is nu in balbezit. San Nazario verovert de bal door een tackle van achteren. San Nazario schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szekely trapt de bal weg van het doel. Czereszewski met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 16:0

87e minuut.
Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Valera rent richting de bal. Valera geeft een lange en hoge pass. Bitang is nu in balbezit. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Valera kopt de bal weg. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 24%, Fc Ampa 76%.
FC LokomotivTSV - Fc Ampa 16:0