Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głębokie Piątkowo FC tsubasa new team
def wing Tactiek 343
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 46
adequate Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen average


4e minuut.
Radziński onderschept slim de pass. Radziński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czerwiec de bal. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Galelli bokst de bal weg.

11e minuut.
Suharyanto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanderschelden komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Vermeulen kopt de bal weg. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zduniec. Zduniec krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dobrevski met een sublieme pass. Krzystek rent richting de bal. Krzystek geeft een hoge lob. Marian geeft een lange en hoge pass. Višpulskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Wańkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - tsubasa new team 0:1

25e minuut.
Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski geeft de bal voor. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Talar met een snelle inworp. Krzystek rent richting de bal. Aabjørn onderschept slim de pass. Aabjørn geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guguła geeft de bal voor. Talar met een sublieme pass. Klungelig pakt Vermeulen de bal. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 49%, tsubasa new team 51%.
Głębokie Piątkowo FC - tsubasa new team 0:1

51e minuut.
Vermeulen speelt de bal door. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zduniec heeft problemen om de bal te vangen. Vermeulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen passt de bal met de wreef. Talar is nu in balbezit. Talar geeft een lange en hoge pass. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Zduniec geeft de bal voor. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti met een sublieme pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Višpulskis onderschept slim de pass. Krzystek begaat een overtreding. Višpulskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Višpulskis rent richting de bal. Višpulskis schiet op doel. Wańkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Czerwiec passt de bal in één keer door. Volarev is nu in balbezit. Volarev passt de bal zonder na te denken. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Talar met een sublieme pass. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn geeft een hoge lob. Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Višpulskis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Buncol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tormene komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cycol probeert naar een medespeler te passen. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanderschelden krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Višpulskis rent richting de bal. Višpulskis draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - tsubasa new team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 61%, tsubasa new team 39%.
Głębokie Piątkowo FC - tsubasa new team 0:2