Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team Głębokie Piątkowo FC
343 Tactiek def wing
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 37.8
solide Schieten matig
solide Passen matig
redelijk Verdedigen solide


8e minuut.
Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziński geeft de bal voor. Piloti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kazbaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazbaris haalt uit met een fantastische trap. Galelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Talar passt de bal in één keer door. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radziński. Radziński krijgt een gele kaart. Aabjørn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Wańkowicz met een sublieme pass. Radziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Piloti de bal. Piloti passt de bal in één keer door. Paydaş probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tormene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormene speelt de bal door. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Višpulskis is nu in balbezit. Višpulskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Talar geeft een hoge lob. Wańkowicz speelt de bal door. Vermeulen kopt de bal weg. Višpulskis heeft problemen om de bal te vangen. Višpulskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Talar is nu in balbezit. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek geeft een lange en hoge pass. Piloti probeert de bal met de borst te controleren. Piloti schiet op doel. Galelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Marian rent richting de bal. Marian geeft een lange en hoge pass. Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Višpulskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Głębokie Piątkowo FC 1:0

32e minuut.
Talar met een sublieme pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Pupilla verovert de bal door een tackle van achteren. Aabjørn verovert de bal door een tackle van achteren. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 36%, Głębokie Piątkowo FC 64%.
tsubasa new team - Głębokie Piątkowo FC 1:0

54e minuut.
Tormene is nu in balbezit. Tormene passt de bal zonder na te denken. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar geeft een hoge lob. Višpulskis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tormene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn geeft een hoge lob. Krzystek probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez geeft de bal voor. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kazbaris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gołembiewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 43%, Głębokie Piątkowo FC 57%.
tsubasa new team - Głębokie Piątkowo FC 1:0