Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 WKS Baryczanka
Zajebista 5-2-3 Tactiek Tomass0-1vVlig
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.4 gemiddelde waardering 43.4
matig Schieten solide
slecht Passen matig
goed Verdedigen redelijk


29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herzog met een snelle inworp. Soroka rent richting de bal. Soroka geeft een lange en hoge pass. State maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarnowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 35%, WKS Baryczanka 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Żory 1991 - WKS Baryczanka 0:0

52e minuut.
Herzog probeert naar een medespeler te passen. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński geeft een lange en hoge pass. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jagiełło geeft de bal voor. Pełczyński geeft een hoge lob. Jagiełło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński verovert de bal door een tackle van achteren. Szczeciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Leczkowski geeft de bal voor. Soroka is nu in balbezit. Szczeciński begaat een overtreding. Szczeciński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jagiełło is nu in balbezit. Pełczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pełczyński geeft de bal voor. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - WKS Baryczanka 0:1

79e minuut.
Gonska is nu in balbezit. Kaddatz is nu in balbezit. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - WKS Baryczanka 0:2

81e minuut.
Daar is Pilikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung rent richting de bal. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - WKS Baryczanka 0:3

82e minuut.
Rożek geeft een lange en hoge pass. Szmak rent richting de bal. Szmak passt de bal in één keer door. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - WKS Baryczanka 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 57%, WKS Baryczanka 43%.
KS Żory 1991 - WKS Baryczanka 0:4