Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizonaa Fc Ampa
bor Tactiek arrrr2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
31 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 37
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


9e minuut.
Büttner passt de bal in één keer door. Janosik is nu in balbezit. Amin begaat een overtreding. Amin krijgt een gele kaart. Janosik raakt geblesseerd tijdens het duel. Gatzemeier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Janosik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rencāns onderschept slim de pass. Mundt rent richting de bal. Kawka met een sublieme pass. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka passt de bal zonder na te denken. Cucovaz is nu in balbezit. Surridge rent richting de bal. Surridge schiet op doel. Szekely bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Surridge zal de hoekschop nemen. Cucovaz krijgt zijn hoofd ertegen. Szekely bokst de bal weg.

30e minuut.
Rencāns kopt de bal weg. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka passt de bal met de wreef. Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Socas heeft problemen om de bal te vangen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka passt de bal zonder na te denken. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mundt probeert de bal met de borst te controleren. Mundt geeft een hoge lob. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cucovaz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Fc Ampa 1:0

43e minuut.
Rencāns heeft problemen om de bal te vangen. Kawka is nu in balbezit. Kawka passt de bal in één keer door. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz schiet op doel. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Fc Ampa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 47%, Fc Ampa 53%.
Arizonaa - Fc Ampa 2:0

50e minuut.
Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas geeft een hoge lob. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Szekely probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Surridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rencāns geeft de bal voor. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Fc Ampa 3:0

58e minuut.
Mundt passt de bal zonder na te denken. Surridge is nu in balbezit. Kawka is nu in balbezit. Kawka geeft een hoge lob. Cucovaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socas rent richting de bal. Socas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Fc Ampa 4:0

64e minuut.
Kawka is nu in balbezit. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka met een sublieme pass. Socas is nu in balbezit. Socas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kawka rent richting de bal. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas haalt uit met een fantastische trap. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rencāns probeert naar een medespeler te passen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka speelt de bal door. Surridge rent richting de bal. Surridge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Socas is nu in balbezit. Jaśkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mundt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cucovaz de bal. Cucovaz schiet op doel. Szekely bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Fc Ampa 5:0

80e minuut.
Driessche probeert naar een medespeler te passen. Daar is Correddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correddu geeft een lange en hoge pass. Büttner rent richting de bal. Büttner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kawka geeft een lange en hoge pass. Bożej kopt de bal weg. Socas controleert de bal met de borst. Socas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surridge met de inworp. Kawka met een sublieme pass. Klungelig pakt Cucovaz de bal. Cucovaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bożej trapt de bal weg. Kawka kopt de bal weg. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Szekely bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Janosik de bal. Rencāns geeft een hoge lob. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 31%, Fc Ampa 69%.
Arizonaa - Fc Ampa 5:0