Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ampa Arizonaa
arrrr2 Tactiek bor
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.7 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten solide
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Dunne probeert naar een medespeler te passen. Socas kopt de bal weg. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - Arizonaa 0:1

11e minuut.
Büttner rent richting de bal. Büttner passt de bal met de wreef. Cucovaz rent richting de bal. Surridge rent richting de bal. Surridge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazowiecki met een snelle inworp. Mundt rent richting de bal. Janosik onderschept slim de pass. Janosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dunne probeert naar een medespeler te passen. Socas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Costea de bal onder controle te krijgen. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mazowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mundt probeert naar een medespeler te passen. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Socas rent richting de bal. Kawka is nu in balbezit. Kawka passt de bal zonder na te denken. Surridge rent richting de bal. Surridge haalt uit met een fantastische trap. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rencāns verovert de bal door een tackle van achteren. Surridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka met een sublieme pass. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - Arizonaa 0:2

42e minuut.
Mitrevičius passt de bal zonder na te denken. Mundt geeft de bal voor. Cucovaz kopt de bal weg. Socas rent richting de bal. Socas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 56%, Arizonaa 44%.
Fc Ampa - Arizonaa 0:2

59e minuut.
Mazowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rencāns probeert naar een medespeler te passen. Surridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Surridge schiet op doel. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Surridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka met een sublieme pass. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - Arizonaa 0:3

67e minuut.
Tomasyan kopt de bal weg. Surridge heeft problemen om de bal te vangen. Surridge passt de bal in één keer door. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rencāns geeft een lange en hoge pass. Socas is nu in balbezit. Socas passt de bal in één keer door. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel. Szekely bokst de bal weg.

73e minuut.
Surridge passt de bal zonder na te denken. Kawka rent richting de bal. Kawka geeft een hoge lob. Surridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Surridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mundt verovert de bal door een tackle van achteren. Mundt geeft de bal voor. Surridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Surridge de bal. Surridge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rencāns met een sublieme pass. Driessche heeft problemen om de bal te vangen. Driessche geeft een lange en hoge pass. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz schiet op doel. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - Arizonaa 0:4

88e minuut.
Surridge met een sublieme pass. Socas heeft problemen om de bal te vangen. Socas met een sublieme pass. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 55%, Arizonaa 45%.
Fc Ampa - Arizonaa 0:4