Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV FC Deportivo Crocodiles
433 Tactiek 541xxx
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 32.4
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czereszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitang geeft de bal voor. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
San Nazario geeft een hoge lob. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Bitang is nu in balbezit. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Czereszewski passt de bal in één keer door. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera passt de bal in één keer door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 1:0

18e minuut.
Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valera de bal. Valera passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Bercea bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Skoropad de bal. Skoropad geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 2:0

24e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Valera probeert naar een medespeler te passen. Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft de bal voor. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Luchs de bal. Paleszewiecki geeft de bal voor. Bitang rent richting de bal. Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Bitang kopt de bal weg. Valera probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente probeert de bal met de borst te controleren. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang geeft een lange en hoge pass. Valera rent richting de bal. Valera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bercea bokst de bal weg.

42e minuut.
Czereszewski met een sublieme pass. Luchs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skórnicki de bal. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. San Nazario rent richting de bal. San Nazario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 3:0

45e minuut.
Czereszewski met een sublieme pass. Bitang geeft een hoge lob. Intraprendente controleert de bal met de borst. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skórnicki de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 34%, FC Deportivo Crocodiles 66%.
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 4:0

50e minuut.
Czereszewski passt de bal met de wreef. Bitang is nu in balbezit. Bitang speelt de bal door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 5:0

57e minuut.
Czereszewski is nu in balbezit. Bitang speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Doeltrap. Bercea trapt de bal weg van het doel. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. San Nazario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skórnicki rent richting de bal. Intraprendente onderschept slim de pass. Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 6:0

63e minuut.
Valera speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Pécout begaat een overtreding. Intraprendente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bitang komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Bitang is nu in balbezit. Bitang met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 7:0

67e minuut.
Orleančić geeft de bal voor. Alui-Gheorghe kopt de bal weg. Czereszewski geeft een hoge lob. Bitang is nu in balbezit. Bitang draait met de bal, schiet en ... Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Czereszewski heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski speelt de bal door. Bitang rent richting de bal. Bitang geeft de bal voor. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Orleančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. San Nazario rent richting de bal. San Nazario passt de bal met de wreef. Bitang is nu in balbezit. Bitang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czereszewski geeft een hoge lob. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Intraprendente rent richting de bal. Skórnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Intraprendente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Intraprendente zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 8:0

80e minuut.
Skórnicki probeert naar een medespeler te passen. Valera is nu in balbezit. Valera speelt de bal door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 9:0

84e minuut.
Bercea geeft een hoge lob. Inworp. Bitang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski passt de bal met de wreef. Bercea bokst de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Czereszewski passt de bal in één keer door. Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Intraprendente de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 23%, FC Deportivo Crocodiles 77%.
FC LokomotivTSV - FC Deportivo Crocodiles 9:0