Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF Ś.K.S
Szatańska Tactiek akuku
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
58.9 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Alexandrescu met een sublieme pass. Vournas rent richting de bal. Vournas met een sublieme pass. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Auth geeft de bal voor. Lubosz kan de bal niet met de borst controleren. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik schiet op doel. Stokłosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Ś.K.S 1:0

11e minuut.
Marson rent richting de bal. Marson geeft een lange en hoge pass. Vournas met een sublieme pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Vournas de bal. Vournas met een sublieme pass. Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre geeft een hoge lob. Niźnik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Auth heeft problemen om de bal te vangen. Serrano onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lelièvre neemt de hoekschop. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre passt de bal zonder na te denken. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Stokłosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Ś.K.S 2:0

39e minuut.
Vournas speelt de bal door. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre passt de bal zonder na te denken. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Stokłosa bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lozinschi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stokłosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Ś.K.S 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 35%, Ś.K.S 65%.
Vikings Sandefjord IF - Ś.K.S 3:0

61e minuut.
Klungelig pakt Lelièvre de bal. Lozinschi is nu in balbezit. Rydz begaat een overtreding. Rydz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Lubosz de bal. Niźnik rent richting de bal. Lubosz begaat een overtreding. Niźnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Linardos geeft de bal voor. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre met een sublieme pass. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas schiet op doel. Stokłosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 30%, Ś.K.S 70%.
Vikings Sandefjord IF - Ś.K.S 3:0