Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ś.K.S Vikings Sandefjord IF
akuku Tactiek Szatańska
49% Balbezit 51%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
49.7 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten very good
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorčić met een snelle inworp. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre geeft een lange en hoge pass. Niźnik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

9e minuut.
Gherghina verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghina geeft een lange en hoge pass. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Vikings Sandefjord IF 1:0

20e minuut.
Rydz geeft een lange en hoge pass. Latała rent richting de bal. Gelenidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gelenidze krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Durden kopt de bal weg. Gros rent richting de bal. Lelièvre onderschept slim de pass. Lelièvre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz geeft de bal voor. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gelenidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelenidze geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gros de bal onder controle te krijgen. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ś.K.S - Vikings Sandefjord IF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 73%, Vikings Sandefjord IF 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ś.K.S - Vikings Sandefjord IF 1:1

46e minuut.
Erola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 78%, Vikings Sandefjord IF 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ś.K.S - Vikings Sandefjord IF 1:1