Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie KS Lepietnica
Green2DMNew Tactiek 352
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gardocki onderschept slim de pass. Gardocki met een sublieme pass. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna geeft de bal voor. Gönlüşen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matiba met een sublieme pass. Pelizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzon probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Man Lung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Man Lung zal de hoekschop nemen. Pelizzon rent richting de bal. Pelizzon draait met de bal, schiet en ... Blatnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 1:0

13e minuut.
Svärd speelt de bal door. Caripuna met een sublieme pass. Gönlüşen rent richting de bal. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 1:1

15e minuut.
Lujambio passt de bal met de wreef. Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gouveia probeert naar een medespeler te passen. Kowalewski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalewski passt de bal met de wreef. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc onderschept slim de pass. Nyc passt de bal zonder na te denken. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung passt de bal met de wreef. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kowalewski passt de bal in één keer door. Gönlüşen is nu in balbezit. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen onderschept slim de pass. Gönlüşen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gönlüşen probeert naar een medespeler te passen. Svärd rent richting de bal. Svärd passt de bal zonder na te denken. Caripuna geeft een lange en hoge pass. Gönlüşen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 63%, Lepietnica 37%.
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 1:2

46e minuut.
Klungelig pakt Kowalewski de bal. Kowalewski passt de bal in één keer door. Svärd met een sublieme pass. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dziwisz is nu in balbezit. Gouveia is nu in balbezit. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz schiet op doel. Blatnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 2:2

55e minuut.
Kowalewski passt de bal in één keer door. Ciorbea is nu in balbezit. Caripuna rent richting de bal. Caripuna geeft een lange en hoge pass. Gönlüşen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 2:3

59e minuut.
Svärd passt de bal met de wreef. Daar is Caripuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Dziwisz de bal. Gouveia verovert de bal door een tackle van achteren. Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Man Lung geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pelizzon is nu in balbezit. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dziwisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziwisz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 3:3

77e minuut.
Svärd probeert naar een medespeler te passen. Caripuna rent richting de bal. Caripuna passt de bal in één keer door. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gäbelein geeft een lange en hoge pass. Man Lung rent richting de bal. Gouveia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gouveia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 55%, Lepietnica 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zalesianka Zalesie KS - Lepietnica 3:3