Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lepietnica Zalesianka Zalesie KS
343 Tactiek Green2DMNew
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 47.9
formidable Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Svärd met een snelle inworp. Doriano is nu in balbezit. Skonieczny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doriano raakt geblesseerd tijdens het duel. Doriano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 1:0

5e minuut.
Nyc met een sublieme pass. Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa probeert naar een medespeler te passen. García Monte is nu in balbezit. García Monte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 1:1

15e minuut.
Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd met een sublieme pass. Klungelig pakt Doriano de bal. Doriano haalt uit met een fantastische trap. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Caripuna is nu in balbezit. Caripuna passt de bal in één keer door. Doriano rent richting de bal. Doriano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 2:1

21e minuut.
Malesa speelt de bal door. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki geeft een hoge lob. García Monte is nu in balbezit. García Monte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 2:2

24e minuut.
Makowiecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caripuna met de inworp. Klungelig pakt Doriano de bal. Doriano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Caripuna rent richting de bal. Caripuna met een sublieme pass. Doriano is nu in balbezit. Doriano geeft de bal voor. Pavić onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kowalewski speelt de bal door. Daar is Caripuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Doriano is nu in balbezit. Doriano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doriano verovert de bal door een tackle van achteren. Doriano passt de bal zonder na te denken. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 3:2

31e minuut.
Klungelig pakt Svärd de bal. Svärd geeft een lange en hoge pass. Gäbelein kopt de bal weg. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano haalt uit met een fantastische trap. Matiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gouveia is nu in balbezit. Gouveia geeft een lange en hoge pass. Skonieczny rent richting de bal. Gönlüşen verovert de bal door een tackle van achteren. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matiba trapt de bal weg van het doel. Radojičić kopt de bal weg. Doriano rent richting de bal. Doriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doriano passt de bal met de wreef. Daar is Ciorbea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gäbelein de bal onder controle te krijgen. Matiba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 4:2

45e minuut.
Makowiecki geeft een hoge lob. Inworp. Caripuna met een snelle inworp. Doriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 35%, Zalesianka Zalesie KS 65%.
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 4:2

46e minuut.
Brychczy komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gardocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nyc met de inworp. Man Lung rent richting de bal. Man Lung geeft een lange en hoge pass. Blatnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Radojičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malesa met een sublieme pass. García Monte is nu in balbezit. García Monte haalt uit met een fantastische trap. Blatnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 4:3

55e minuut.
Svärd passt de bal in één keer door. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd geeft een lange en hoge pass. Ciorbea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Gäbelein de bal onder controle te krijgen. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd geeft de bal voor. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 5:3

69e minuut.
Tello komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doeltrap. Gutowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Malesa rent richting de bal. Malesa passt de bal zonder na te denken. Man Lung speelt de bal door. Klungelig pakt García Monte de bal. García Monte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepietnica 36%, Zalesianka Zalesie KS 64%.
Lepietnica - Zalesianka Zalesie KS 5:3