Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeźdźcy kutapokalipsy Hell Town
Attack Tactiek nev
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 39.8
solid Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Daar is Fenyő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenyő geeft de bal voor. Żwirek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kerr de bal. Kerr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dereszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Ripari kopt de bal weg. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel. Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Hell Town 0:1

23e minuut.
Aarons bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr rent richting de bal. Kerr geeft een hoge lob. Östlind rent richting de bal. Żwirek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brandschutz rent richting de bal. Brandschutz probeert naar een medespeler te passen. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ... Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Hell Town 0:2

30e minuut.
Dereszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zachacz onderschept slim de pass. Zachacz speelt de bal door. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fenyő is nu in balbezit. Fenyő passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kerr de bal. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Bolchiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bahamón rent richting de bal. Bahamón passt de bal zonder na te denken. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 45%, Hell Town 55%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Hell Town 0:2

46e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie onderschept slim de pass. Gillespie geeft de bal voor. Khayri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu passt de bal met de wreef. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő passt de bal in één keer door. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zachacz speelt de bal door. Fenyő rent richting de bal. Fenyő passt de bal zonder na te denken. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zachacz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Östlind de bal. Östlind geeft de bal voor. Rolfes heeft problemen om de bal te vangen. Żwirek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Piankowski rent richting de bal. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski begaat een overtreding. Piankowski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Östlind rent richting de bal. Östlind passt de bal zonder na te denken. Kerr is nu in balbezit. Kerr haalt uit met een fantastische trap. Bolchiş bokst de bal weg. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Deaconu kopt de bal weg. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz passt de bal met de wreef. Monroy rent richting de bal. Monroy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fenyő speelt de bal door. Daar is Zachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachacz passt de bal zonder na te denken. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Deaconu passt de bal met de wreef. Zachacz rent richting de bal. Zachacz geeft een lange en hoge pass. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ... Bolchiş bokst de bal weg.

85e minuut.
Östlind passt de bal in één keer door. Żwirek is nu in balbezit. Bahamón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahamón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 26%, Hell Town 74%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Hell Town 0:2