Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JET Vikings Sandefjord IF
moja Tactiek Szatańska
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 60.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Lelièvre speelt de bal door. Vournas rent richting de bal. Vournas passt de bal met de wreef. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel. Honkisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Morán met de inworp. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre speelt de bal door. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Honkisz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Serwotka is nu in balbezit. Serwotka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morán met een snelle inworp. Vournas geeft de bal voor. Honkisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Korzeniowski geeft een lange en hoge pass. Lelièvre rent richting de bal. Tommasini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tommasini krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Inworp. Morán met de inworp. Vournas geeft de bal voor. Niźnik krijgt zijn hoofd ertegen. Honkisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden verovert de bal door een tackle van achteren. Durden passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alexandrescu speelt de bal door. Vournas rent richting de bal. Vournas probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dorčić passt de bal in één keer door. Vournas rent richting de bal. Vournas met een sublieme pass. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Marson is nu in balbezit. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 83%, Vikings Sandefjord IF 17%.
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:1

49e minuut.
Inworp. Vournas met de inworp. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Honkisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:2

51e minuut.
Tarkın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tommasini controleert de bal met de borst. Dorčić probeert naar een medespeler te passen. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Niźnik heeft problemen om de bal te vangen. Niźnik geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ... Honkisz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:3

61e minuut.
Mikołajczyk probeert naar een medespeler te passen. Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Honkisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:4

79e minuut.
Dorčić kopt de bal weg. Niźnik is nu in balbezit. Serwotka is nu in balbezit. Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik schiet op doel. Honkisz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:5

86e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Serwotka heeft problemen om de bal te vangen. Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Honkisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:6

90e minuut.
Vournas is nu in balbezit. Vournas passt de bal met de wreef. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Honkisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JET 78%, Vikings Sandefjord IF 22%.
KS JET - Vikings Sandefjord IF 0:6