Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF KS JET
Szatańska Tactiek moja
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.2 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Vournas passt de bal in één keer door. Erola is nu in balbezit. Erola geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Gelenidze onderschept slim de pass. Gelenidze probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vournas met een sublieme pass. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre passt de bal zonder na te denken. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre speelt de bal door. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano draait met de bal, schiet en ... Honkisz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Lelièvre speelt de bal door. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serwotka. Niźnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vournas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Erola rent richting de bal. Erola geeft een lange en hoge pass. Serwotka is nu in balbezit. Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serwotka. Niźnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vournas komt bij de bal en schiet. Honkisz bokst de bal weg.

26e minuut.
Lelièvre kan de bal niet met de borst controleren. Lelièvre geeft de bal voor. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Korzeniowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Serwotka verovert de bal door een tackle van achteren. Serwotka geeft de bal voor. Gelenidze kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Morán geeft een lange en hoge pass. Serrano kopt de bal weg. Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Niźnik passt de bal met de wreef. Lelièvre rent richting de bal. Serwotka verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú onderschept slim de pass. Sỹ Phú geeft de bal voor. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Vournas speelt de bal door. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serwotka. Niźnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vournas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 26%, KS JET 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vikings Sandefjord IF - KS JET 0:0

60e minuut.
Vournas rent richting de bal. Vournas speelt de bal door. Niźnik rent richting de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Honkisz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkın geeft een hoge lob. Branca bereikt de bal nog maar net als eerste. Branca haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cazenave rent richting de bal. Cazenave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - KS JET 0:1

76e minuut.
Vournas is nu in balbezit. Vournas geeft een lange en hoge pass. Lelièvre kopt de bal weg. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gelenidze kopt de bal weg. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre passt de bal in één keer door. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Honkisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Durden heeft problemen om de bal te vangen. Durden geeft een lange en hoge pass. Serwotka rent richting de bal. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vikings Sandefjord IF - KS JET 1:1

84e minuut.
Dorčić speelt de bal door. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vournas is nu in balbezit. Vournas met een sublieme pass. Serrano is nu in balbezit. Niźnik rent richting de bal. Niźnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 20%, KS JET 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vikings Sandefjord IF - KS JET 1:1