Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Town Vikings Sandefjord IF
nev Tactiek Szatańska
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
41.5 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten excellent
weak Passen excellent
average Verdedigen very good


2e minuut.
Dorčić rent richting de bal. Lelièvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorčić met een sublieme pass. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Chojecki geeft de bal voor. Lelièvre kopt de bal weg. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Filogamo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 0:1

9e minuut.
Niźnik rent richting de bal. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Filogamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 0:2

10e minuut.
Chojecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vournas met de inworp. Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lelièvre probeert naar een medespeler te passen. Vournas rent richting de bal. Vournas passt de bal zonder na te denken. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Filogamo bokst de bal weg.

19e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas is nu in balbezit. Vournas geeft een hoge lob. Niźnik probeert de bal met de borst te controleren. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Morán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lelièvre kan de bal niet met de borst controleren. Lelièvre geeft een lange en hoge pass. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vournas passt de bal in één keer door. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre passt de bal met de wreef. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Niźnik passt de bal met de wreef. Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre passt de bal in één keer door. Vournas rent richting de bal. Vournas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 0:3

25e minuut.
Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre passt de bal zonder na te denken. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano draait met de bal, schiet en ... Dereszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 0:4

27e minuut.
Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano passt de bal in één keer door. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Filogamo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 0:5

31e minuut.
Inworp. Morán met de inworp. Vournas is nu in balbezit. Vournas geeft een lange en hoge pass. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Filogamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vournas rent richting de bal. Vournas speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 0:6

35e minuut.
Alexandrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vournas de bal. Vournas passt de bal zonder na te denken. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Saskőy de bal. Saskőy passt de bal in één keer door. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... Shansutdiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 1:6

40e minuut.
Durden speelt de bal door. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft een hoge lob. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Marson is nu in balbezit. Marson probeert naar een medespeler te passen. Lelièvre met een sublieme pass. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 73%, Vikings Sandefjord IF 27%.
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 1:7

52e minuut.
Lelièvre heeft problemen om de bal te vangen. Lelièvre geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pucacuri de bal onder controle te krijgen. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dereszkiewicz geeft de bal voor. Marson kopt de bal weg. Daar is Brandschutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Zuojun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Shansutdiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Gillespie rent richting de bal. Gillespie probeert naar een medespeler te passen. Khayri is nu in balbezit. Khayri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Shansutdiev trapt de bal weg. Lelièvre kopt de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Filogamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vournas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dorčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorčić passt de bal in één keer door. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... Filogamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vournas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Filogamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 1:8

73e minuut.
Vournas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lelièvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelièvre passt de bal in één keer door. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Filogamo trapt de bal weg van het doel. Morán kopt de bal weg. Lelièvre kan de bal niet met de borst controleren. Lelièvre geeft de bal voor. Niźnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Filogamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lelièvre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vournas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vournas geeft de bal voor. Niźnik springt en kopt de bal. Filogamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 1:9

81e minuut.
Marson heeft problemen om de bal te vangen. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden passt de bal met de wreef. Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pucacuri geeft een lange en hoge pass. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre rent richting de bal. Lelièvre haalt uit met een fantastische trap. Filogamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelièvre verovert de bal door een tackle van achteren. Lelièvre passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niźnik de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Morán met een snelle inworp. Lelièvre is nu in balbezit. Lelièvre geeft een hoge lob. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Filogamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 74%, Vikings Sandefjord IF 26%.
Hell Town - Vikings Sandefjord IF 1:10