Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejski K. S. klepacze
nowa Tactiek eksp2b
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen solid


20e minuut.
Šinor passt de bal in één keer door. Karotka rent richting de bal. Karotka geeft een hoge lob. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Isbrandt kopt de bal weg. Klungelig pakt Fita de bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Begović heeft problemen om de bal te vangen. Bosek verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tekerlek probeert naar een medespeler te passen. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli passt de bal in één keer door. Daar is Bosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek schiet op doel. Moravský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 47%, klepacze 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejski K. S. - klepacze 0:0

48e minuut.
Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Astiazarán de bal onder controle te krijgen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Šinor geeft een lange en hoge pass. Fita kopt de bal weg. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. Vitelki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - klepacze 1:0

60e minuut.
Fita onderschept slim de pass. Fita geeft de bal voor. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Vitelki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Begović rent richting de bal. Begović geeft een hoge lob. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Vitelki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - klepacze 2:0

75e minuut.
Ruiz Moñino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geshev met de inworp. Fita rent richting de bal. Fita geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Karotka is nu in balbezit. Karotka passt de bal met de wreef. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap. Vitelki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - klepacze 3:0

90e minuut.
Qarabəyli controleert de bal met de borst. Fita rent richting de bal. Ruiz Moñino rent richting de bal. Fita onderschept slim de pass. Fita draait met de bal, schiet en ... Vitelki bokst de bal weg. Fita geeft een lange en hoge pass. Vitelki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 37%, klepacze 63%.
Wiejski K. S. - klepacze 3:0