Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f1 blue Skute Psy
LECH Tactiek egon1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten very good
good Passen formidable
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Truyen passt de bal in één keer door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini geeft een hoge lob. Bradu springt en kopt de bal. Jaskółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Skute Psy 1:0

8e minuut.
Madar kopt de bal weg. Gambirasi is nu in balbezit. Gambirasi passt de bal in één keer door. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Truyen de bal. Truyen speelt de bal door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini geeft een lange en hoge pass. Bradu springt en kopt de bal. Jaskółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Buzinas passt de bal met de wreef. Bradu is nu in balbezit. Bradu passt de bal in één keer door. Truyen rent richting de bal. Truyen haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Stein is nu in balbezit. Metidieri onderschept slim de pass. Metidieri passt de bal met de wreef. Truyen is nu in balbezit. Truyen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gambirasi is nu in balbezit. Dakessyan onderschept slim de pass. Dakessyan met een sublieme pass. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Truyen passt de bal zonder na te denken. Fellaini rent richting de bal. Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel schiet op doel. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Truyen rent richting de bal. Truyen speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Skute Psy 2:0

40e minuut.
Kasterpalu onderschept slim de pass. Kasterpalu speelt de bal door. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein draait met de bal, schiet en ... Sanzovo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanzovo probeert naar een medespeler te passen. Gambirasi kopt de bal weg. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Sanzovo bokst de bal weg.

42e minuut.
Purús zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Sanzovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 43%, Skute Psy 57%.
f1 blue - Skute Psy 2:0

46e minuut.
Klag komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Buzinas de bal. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzinas speelt de bal door. Klungelig pakt Truyen de bal. Truyen schiet op doel. Jaskółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Montaña passt de bal in één keer door. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp onderschept slim de pass. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Skute Psy 2:1

70e minuut.
Truyen rent richting de bal. Truyen passt de bal zonder na te denken. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Metidieri is nu in balbezit. Metidieri speelt de bal door. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Sanzovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f1 blue - Skute Psy 2:2

80e minuut.
Bradu passt de bal zonder na te denken. Buzinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzinas geeft de bal voor. Truyen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Skute Psy 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 44%, Skute Psy 56%.
f1 blue - Skute Psy 3:2