Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz KS Mostki 2007
klasyk Tactiek WŁASNE 3-5-2
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Yenigün met een sublieme pass. Lenneblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu onderschept slim de pass. Ploeşteanu schiet op doel. Chiarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - KS Mostki 2007 0:1

5e minuut.
Baiocchino geeft een lange en hoge pass. Adler kopt de bal weg. Kronkamp probeert de bal aan de voet te houden. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu schiet op doel. Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gostomski probeert de bal met de borst te controleren. Yenigün rent richting de bal. Yenigün passt de bal in één keer door. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cianciarusso rent richting de bal. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cianciarusso onderschept slim de pass. Cianciarusso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skazani na Sukcezz - KS Mostki 2007 1:1

9e minuut.
Baiocchino is nu in balbezit. Cianciarusso verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hekert. Cianciarusso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cisak wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - KS Mostki 2007 2:1

16e minuut.
Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Engel rent richting de bal. Met opzet legt Cisak zijn tegenspeler op de grond. Cisak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Engel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giordano met een snel genomen vrije trap. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bayraktar passt de bal in één keer door. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski passt de bal zonder na te denken. Cianciarusso rent richting de bal. Cianciarusso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hekert rent richting de bal. Hekert geeft de bal voor. Bayraktar met een sublieme pass. Cianciarusso is nu in balbezit. Cianciarusso haalt uit met een fantastische trap. Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 52%, KS Mostki 2007 48%.
Skazani na Sukcezz - KS Mostki 2007 2:1

52e minuut.
Gostomski is nu in balbezit. Gostomski geeft een hoge lob. Martínez Acosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Cianciarusso de bal. Cianciarusso schiet op doel. Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bayraktar geeft de bal voor. Baiocchino is nu in balbezit. Cianciarusso verovert de bal door een tackle van achteren. Cianciarusso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - KS Mostki 2007 3:1

86e minuut.
Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... Słoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 30%, KS Mostki 2007 70%.
Skazani na Sukcezz - KS Mostki 2007 3:1