Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Zabrze FC Nigdy Nie Zatarci
MG VI Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Katan kopt de bal weg. Daar is Roosileht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosileht speelt de bal door. Krupski rent richting de bal. Krupski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarnowski met een harde bal richting middenveld. Roosileht kopt de bal weg. Krupski heeft problemen om de bal te vangen. Krupski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Krupski onderschept slim de pass. Krupski schiet op doel. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - FC Nigdy Nie Zatarci 1:0

8e minuut.
Roosileht geeft een lange en hoge pass. Daar is Krupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walaszek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - FC Nigdy Nie Zatarci 2:0

14e minuut.
Pereszlucha speelt de bal door. Katan rent richting de bal. Katan speelt de bal door. Daar is Zawiślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski bokst de bal weg. Krupski is nu in balbezit. Krupski draait met de bal, schiet en ... Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Martic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roosileht de bal. Roosileht met een sublieme pass. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Niedbała kopt de bal weg. Daar is Zawiślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krupski de bal. Krupski draait met de bal, schiet en ... Tarnowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Roosileht geeft een lange en hoge pass. Walaszek probeert de bal aan de voet te houden. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martic zal de hoekschop nemen. Zawiślak kopt de bal weg. Niedbała rent richting de bal. Krupski verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Katan passt de bal in één keer door. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski speelt de bal door. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Walaszek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martic met een snelle inworp. Daar is Roosileht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosileht geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roosileht passt de bal in één keer door. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Krupski de bal. Krupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - FC Nigdy Nie Zatarci 3:0

37e minuut.
Roosileht passt de bal met de wreef. Krupski rent richting de bal. Krupski passt de bal met de wreef. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Katan de bal. Katan probeert naar een medespeler te passen. Krupski is nu in balbezit. Krupski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nowicki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martic zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nowicki kan de bal niet met de borst controleren. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 18%, FC Nigdy Nie Zatarci 82%.
Torcida Zabrze - FC Nigdy Nie Zatarci 3:0

47e minuut.
Katan met een snelle inworp. Zé Pequeno rent richting de bal. Zé Pequeno geeft de bal voor. Krupski speelt de bal door. Zawiślak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0

53e minuut.
Krupski geeft een lange en hoge pass. Walaszek met een sublieme pass. Inworp. Katan met de inworp. Roosileht geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Pereszlucha geeft een hoge lob. Zé Pequeno rent richting de bal. Fierka begaat een overtreding. Zé Pequeno wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zé Pequeno kan niet meer verder spelen. Logaridis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszek geeft een lange en hoge pass. Iwaniczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 25%, FC Nigdy Nie Zatarci 75%.
Torcida Zabrze - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0