Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 FC Nigdy Nie Zatarci
WŁASNE 3-5-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 20
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Walaszek geeft een lange en hoge pass. Aldea kopt de bal weg. Adler is nu in balbezit. Adler haalt uit met een fantastische trap. Nowicki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Psimopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel probeert naar een medespeler te passen. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg. Pereszlucha kopt de bal weg. Aldea probeert de bal met de borst te controleren. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 1:0

10e minuut.
Niedbała speelt de bal door. Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski passt de bal in één keer door. Adler heeft problemen om de bal te vangen. Adler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Niedbała kopt de bal weg. Kuryluk met een sublieme pass. Klungelig pakt Adler de bal. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 2:0

13e minuut.
Engel onderschept slim de pass. Engel speelt de bal door. Kuryluk is nu in balbezit. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nowicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenigün met een snelle inworp. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Walaszek geeft een hoge lob. Inworp. Kuryluk met een snelle inworp. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenigün met een snelle inworp. Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Giordano kopt de bal weg. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Engel met een sublieme pass. Yenigün geeft de bal voor. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel onderschept slim de pass. Engel met een sublieme pass. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel. Tarnowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Yenigün met een sublieme pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Giordano rent richting de bal. Giordano geeft de bal voor. Yenigün kopt de bal weg. Klungelig pakt Adler de bal. Adler draait met de bal, schiet en ... Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos schiet op doel. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 3:0

33e minuut.
Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha rent richting de bal. Psimopoulos onderschept slim de pass. Psimopoulos schiet op doel. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0

36e minuut.
Engel onderschept slim de pass. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel speelt de bal door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk geeft een hoge lob. Adler rent richting de bal. Adler haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 18%, FC Nigdy Nie Zatarci 82%.
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0

46e minuut.
Ploeşteanu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Niedbała passt de bal zonder na te denken. Yenigün is nu in balbezit. Yenigün passt de bal met de wreef. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Nowicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yenigün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adler is nu in balbezit. Adler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Iwaniczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler speelt de bal door. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 5:0

67e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel passt de bal in één keer door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Giordano probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk geeft een lange en hoge pass. Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarnowski met een harde bal richting middenveld. Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 6:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobolewski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Engel de bal. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yenigün speelt de bal door. Engel is nu in balbezit. Engel speelt de bal door. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 7:0

89e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea is nu in balbezit. Aldea passt de bal in één keer door. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 20%, FC Nigdy Nie Zatarci 80%.
KS Mostki 2007 - FC Nigdy Nie Zatarci 7:0