Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nigdy Nie Zatarci f1 blue
Normal Tactiek LECH
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 54.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen very good


5e minuut.
Chambon speelt de bal door. Dakessyan heeft problemen om de bal te vangen. Dakessyan passt de bal in één keer door. Mertens is nu in balbezit. Mertens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dakessyan kopt de bal weg. Truyen rent richting de bal. Truyen met een sublieme pass. Mertens is nu in balbezit. Mertens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nowicki met een harde bal richting middenveld. Dakessyan kopt de bal weg. Daar is Iwaniczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:1

10e minuut.
Witucki passt de bal met de wreef. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini speelt de bal door. Mertens rent richting de bal. Mertens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Küntzel kopt de bal weg. Nowicki rent richting de bal. Truyen onderschept slim de pass. Truyen schiet op doel. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:2

13e minuut.
Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Truyen is nu in balbezit. Truyen passt de bal met de wreef. Mertens rent richting de bal. Mertens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:3

14e minuut.
Maczkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niedbała de bal. Gręda rent richting de bal. Truyen verovert de bal door een tackle van achteren. Truyen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarnowski trapt de bal weg. Dakessyan kopt de bal weg. Truyen probeert de bal aan de voet te houden. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gręda met een sublieme pass. Łożyński is nu in balbezit. Łożyński passt de bal in één keer door. Fellaini rent richting de bal. Fellaini geeft de bal voor. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:4

20e minuut.
Daar is Truyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truyen passt de bal in één keer door. Mertens is nu in balbezit. Mertens haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:5

21e minuut.
Truyen is nu in balbezit. Truyen passt de bal zonder na te denken. Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens verovert de bal door een tackle van achteren. Mertens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:6

28e minuut.
Küntzel onderschept slim de pass. Küntzel speelt de bal door. Truyen is nu in balbezit. Truyen heeft problemen om de bal te vangen. Truyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:7

29e minuut.
Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertens onderschept slim de pass. Mertens geeft een lange en hoge pass. Truyen is nu in balbezit. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:8

33e minuut.
Buzinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzinas passt de bal met de wreef. Mertens rent richting de bal. Mertens haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:9

35e minuut.
Truyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Mertens rent richting de bal. Mertens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Witucki kopt de bal weg. Dakessyan met een sublieme pass. Fellaini met een sublieme pass. Truyen is nu in balbezit. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Buzinas probeert naar een medespeler te passen. Mertens is nu in balbezit. Mertens speelt de bal door. Daar is Truyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mertens is nu in balbezit. Mertens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:10

43e minuut.
Mertens is nu in balbezit. Mertens passt de bal in één keer door. Truyen rent richting de bal. Truyen schiet op doel. Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Truyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 80%, f1 blue 20%.
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:11

46e minuut.
Klag komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Buzinas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nowicki de bal. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens schiet op doel. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:12

47e minuut.
Maczkowski rent richting de bal. Truyen onderschept slim de pass. Walaszek is nu in balbezit. Truyen onderschept slim de pass. Truyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:13

51e minuut.
Niedbała speelt de bal door. Dakessyan probeert naar een medespeler te passen. Nowicki rent richting de bal. Truyen onderschept slim de pass. Truyen haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Buzinas probeert naar een medespeler te passen. Mertens is nu in balbezit. Mertens passt de bal zonder na te denken. Truyen is nu in balbezit. Truyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:14

62e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Fellaini passt de bal met de wreef. Dakessyan met een sublieme pass. Truyen rent richting de bal. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nowicki met een harde bal richting middenveld. Küntzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küntzel passt de bal met de wreef. Truyen is nu in balbezit. Truyen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Mertens is nu in balbezit. Mertens passt de bal met de wreef. Truyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:15

67e minuut.
Niedbała is nu in balbezit. Truyen onderschept slim de pass. Truyen speelt de bal door. Mertens is nu in balbezit. Mertens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Niedbała met een sublieme pass. Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dakessyan met een sublieme pass. Truyen rent richting de bal. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Truyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Truyen onderschept slim de pass. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fellaini geeft de bal voor. Truyen controleert de bal met de borst. Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Truyen verovert de bal door een tackle van achteren. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mertens rent richting de bal. Truyen heeft problemen om de bal te vangen. Truyen probeert naar een medespeler te passen. Mertens rent richting de bal. Mertens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mertens rent richting de bal. Mertens geeft een hoge lob. Nowicki kan de bal niet met de borst controleren. Truyen rent richting de bal. Truyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:16

89e minuut.
Klungelig pakt Küntzel de bal. Küntzel geeft een lange en hoge pass. Truyen is nu in balbezit. Truyen haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 81%, f1 blue 19%.
FC Nigdy Nie Zatarci - f1 blue 0:17