Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W Pogoni Za Chlebem 2004 Juwenia wilcze
Rymcymcym Tactiek grzesiu
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Klingier geeft de bal voor. Klungelig pakt Berán de bal. Sanduo rent richting de bal. Sanduo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Juwenia wilcze 0:1

14e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Nicolau probeert naar een medespeler te passen. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Sanduo de bal. Sanduo probeert naar een medespeler te passen. Miúra rent richting de bal. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klingier speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Sanduo is nu in balbezit. Sanduo schiet op doel. Hongyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Morel passt de bal zonder na te denken. Nicolau rent richting de bal. Nicolau passt de bal zonder na te denken. Borko rent richting de bal. Borko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Krzyżok rent richting de bal. Inworp. Morel met de inworp. Nicolau geeft een lange en hoge pass. Paal! Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 54%, Juwenia wilcze 46%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Juwenia wilcze 0:1

50e minuut.
Butinar passt de bal in één keer door. Crişan is nu in balbezit. Crişan speelt de bal door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klingier speelt de bal door. Maesen rent richting de bal. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Hongyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Juwenia wilcze 0:2

64e minuut.
Jepsen is nu in balbezit. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Sanduo is nu in balbezit. Sanduo schiet op doel. Hongyi bokst de bal weg.

67e minuut.
Morel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dohashi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Jepsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berán is nu in balbezit. Sanduo onderschept slim de pass. Sanduo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pereszlucha speelt de bal door. Klingier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingier probeert naar een medespeler te passen. Sanduo is nu in balbezit. Sanduo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Miúra geeft een lange en hoge pass. Millán geeft een lange en hoge pass. Carrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanduo rent richting de bal. Sanduo draait met de bal, schiet en ... Hongyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Juwenia wilcze 0:3

83e minuut.
Borko kopt de bal weg. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán rent richting de bal. Carrera onderschept slim de pass. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg.

90e minuut.
Berán geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha kopt de bal weg. Kostadinov geeft de bal voor. Dohashi kopt de bal weg. Nicolau geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 57%, Juwenia wilcze 43%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Juwenia wilcze 0:3