Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM Szwederko Wyspy Owcze
arti Tactiek utwórz
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 43
solide Schieten uitstekend
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Inworp. Pajor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszewski met een sublieme pass. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

10e minuut.
Kruszewski met een sublieme pass. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł passt de bal in één keer door. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz bokst de bal weg.

16e minuut.
Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafrák onderschept slim de pass. Charkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charkiewicz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Yiu Lun passt de bal zonder na te denken. Cantos kan de bal niet met de borst controleren. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný verovert de bal door een tackle van achteren. Zvaný schiet op doel. Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kędzior verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzior geeft een lange en hoge pass. Charkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Charkiewicz schiet op doel. Fafrák probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Odrwąż geeft een hoge lob. Simina onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pajor neemt de hoekschop. Charkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rygorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Banaszek geeft een lange en hoge pass. Charkiewicz kopt de bal weg. Potracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pajor rent richting de bal. Pajor passt de bal zonder na te denken. Fafrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cantos passt de bal met de wreef. Yiu Lun onderschept slim de pass. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný verovert de bal door een tackle van achteren. Zvaný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Małysz met een sublieme pass. Odrwąż rent richting de bal. Cantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż verovert de bal door een tackle van achteren. Odrwąż geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Potracki trapt de bal weg van het doel. Forshaw controleert de bal met de borst. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 61%, Wyspy Owcze 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GROM Szwederko - Wyspy Owcze 0:0

46e minuut.
Kruszewski is nu in balbezit. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz passt de bal in één keer door. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Simina geeft de bal voor. Małysz rent richting de bal. Małysz passt de bal met de wreef. Zvaný heeft problemen om de bal te vangen. Zvaný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fafrák rent richting de bal. Fafrák geeft een lange en hoge pass. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pyzioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Małysz is nu in balbezit. Małysz geeft een lange en hoge pass. Hubisz rent richting de bal. Hubisz draait met de bal, schiet en ... Białgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kędzior probeert naar een medespeler te passen. Fafrák is nu in balbezit. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Wyspy Owcze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 47%, Wyspy Owcze 53%.
FC GROM Szwederko - Wyspy Owcze 0:1