Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyspy Owcze W Pogoni Za Chlebem 2004
utwórz Tactiek Rymcymcym
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 54.2
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Szmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu speelt de bal door. Borko is nu in balbezit. Borko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:1

14e minuut.
Kędzior raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Traczyk komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft een lange en hoge pass. Traczyk probeert de bal aan de voet te houden. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Mateescu geeft de bal voor. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... Białgoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

36e minuut.
Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera rent richting de bal. Gromek rent richting de bal. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

38e minuut.
Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu met een sublieme pass. Borko rent richting de bal. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Miúra kopt de bal weg. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko passt de bal met de wreef. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tulkis rent richting de bal. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspy Owcze 66%, W Pogoni Za Chlebem 2004 34%.
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

50e minuut.
Miúra heeft problemen om de bal te vangen. Miúra geeft een hoge lob. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:4

51e minuut.
Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Morel speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Rosiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu passt de bal met de wreef. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Miúra kopt de bal weg. Truszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Borko rent richting de bal. Borko schiet op doel. Białgoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:5

59e minuut.
Morel met een sublieme pass. Gromek is nu in balbezit. Met opzet legt Odrwąż zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Odrwąż naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gromek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Białgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek geeft een hoge lob. Tulkis heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu rent richting de bal. Mateescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Pajor de bal onder controle te krijgen. Yiu Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Lun passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Paal! Morel rent richting de bal. Morel geeft een lange en hoge pass. Borko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:6

76e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Mateescu speelt de bal door. Gromek rent richting de bal. Gromek passt de bal met de wreef. Miúra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Morel kopt de bal weg. Gromek is nu in balbezit. Banaszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gromek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspy Owcze 73%, W Pogoni Za Chlebem 2004 27%.
Wyspy Owcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:6