Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W Pogoni Za Chlebem 2004 Wyspy Owcze
Rymcymcym Tactiek utwórz
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten good
good Passen average
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Berán is nu in balbezit. Berán geeft een lange en hoge pass. Tulkis heeft problemen om de bal te vangen. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Nicolau passt de bal in één keer door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 1:0

6e minuut.
Borko is nu in balbezit. Borko met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 2:0

20e minuut.
Truszczyński probeert de bal met de borst te controleren. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko geeft de bal voor. Nicolau probeert de bal aan de voet te houden. Nicolau geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Morel is nu in balbezit. Nicolau rent richting de bal. Nicolau probeert naar een medespeler te passen. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Białgoń niet meer kan verder spelen. Strzałkowski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morel met een snelle inworp. Nicolau met een sublieme pass. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 37%, Wyspy Owcze 63%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 3:0

49e minuut.
Miúra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truszczyński is nu in balbezit. Borko verovert de bal door een tackle van achteren. Borko geeft een lange en hoge pass. Tulkis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Miúra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosiek. Miúra raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosiek heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strzałkowski trapt de bal weg van het doel. Mateescu kopt de bal weg. Tulkis probeert de bal met de borst te controleren. Nicolau geeft de bal voor. Strzałkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mateescu speelt de bal door. Miúra rent richting de bal. Miúra geeft een lange en hoge pass. Borko is nu in balbezit. Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 4:0

70e minuut.
Miúra kopt de bal weg. Nicolau rent richting de bal. Nicolau speelt de bal door. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Strzałkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 5:0

82e minuut.
Morel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odrwąż is nu in balbezit. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Berán geeft een hoge lob. Inworp. Odrwąż met de inworp. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 47%, Wyspy Owcze 53%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - Wyspy Owcze 5:1