Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM Szwederko Juwenia wilcze
arti Tactiek grzesiu
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen good


21e minuut.
Crişan met een sublieme pass. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu schiet op doel. Rygorowicz bokst de bal weg.

25e minuut.
Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu speelt de bal door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Juwenia wilcze 0:1

32e minuut.
Simina is nu in balbezit. Simina geeft de bal voor. Inworp. Krzyżok met de inworp. Klingier geeft een hoge lob. Rygorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Carcangiu passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu is nu in balbezit. Cantos begaat een overtreding. Cantos krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Iordãnescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klingier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simina rent richting de bal. Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Juwenia wilcze 0:2

42e minuut.
Klingier probeert naar een medespeler te passen. Melč is nu in balbezit. Zvaný onderschept slim de pass. Zvaný draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Juwenia wilcze 1:2

45e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Małysz maakt een afschuwelijke overtreding. Iordãnescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Crişan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Juwenia wilcze 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 65%, Juwenia wilcze 35%.
FC GROM Szwederko - Juwenia wilcze 1:3

51e minuut.
Klingier onderschept slim de pass. Klingier passt de bal in één keer door. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klingier geeft een hoge lob. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok passt de bal met de wreef. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Fafrák heeft problemen om de bal te vangen. Zawiślak rent richting de bal. Iordãnescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iordãnescu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zvaný stond buitenspel. Crişan neemt vlug de vrije trap. Iordãnescu kopt de bal weg. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Butinar passt de bal in één keer door. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu speelt de bal door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rygorowicz trapt de bal weg van het doel. Małysz controleert de bal met de borst. Małysz geeft een hoge lob. Zvaný rent richting de bal. Zvaný draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 66%, Juwenia wilcze 34%.
FC GROM Szwederko - Juwenia wilcze 1:3