Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Orły PULP FICTION
4-3-1-2 Tactiek as
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


13e minuut.
Sarov probeert naar een medespeler te passen. Raimo heeft problemen om de bal te vangen. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo schiet op doel. Bordes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harabagiu is nu in balbezit. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - PULP FICTION 0:1

26e minuut.
Sarov probeert de bal aan de voet te houden. Lukkarinen rent richting de bal. Lukkarinen passt de bal in één keer door. Daar is Wieniawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Raimo heeft problemen om de bal te vangen. Wenta begaat een overtreding. Raimo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raimo springt en kopt de bal. Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harabagiu heeft problemen om de bal te vangen. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - PULP FICTION 0:2

40e minuut.
Michelin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rudas de bal onder controle te krijgen. Harabagiu verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo is nu in balbezit. Raimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Leszek passt de bal met de wreef. Tango is nu in balbezit. Tango passt de bal in één keer door. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - PULP FICTION 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 56%, PULP FICTION 44%.
Viking Orły - PULP FICTION 0:3

49e minuut.
Givens probeert naar een medespeler te passen. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft de bal voor. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - PULP FICTION 0:4

59e minuut.
Sarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas onderschept slim de pass. Rudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bordes trapt de bal weg van het doel. Sarov kopt de bal weg. Raimo rent richting de bal. Raimo schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - PULP FICTION 0:5

62e minuut.
Leszek geeft de bal voor. Cihan kopt de bal weg. Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo haalt uit met een fantastische trap. Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Grgurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurić passt de bal in één keer door. Tango rent richting de bal. Tango geeft de bal voor. Raimo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bordes niet meer kan verder spelen. Sz. Kovács komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Michelin rent richting de bal. Sarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Grgurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurić speelt de bal door. Raimo is nu in balbezit. Raimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lunardello geeft een hoge lob. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa met een sublieme pass. Puchalski rent richting de bal. Puchalski schiet op doel. Miauczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Grgurić passt de bal in één keer door. Tango is nu in balbezit. Tango passt de bal in één keer door. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - PULP FICTION 0:6

88e minuut.
Givens geeft een hoge lob. Sarov rent richting de bal. Sarov met een sublieme pass. Raimo is nu in balbezit. Raimo schiet op doel. Sz. Kovács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Inworp. Michelin met een snelle inworp. Obšitoš speelt de bal door. Lukkarinen heeft problemen om de bal te vangen. Lukkarinen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 60%, PULP FICTION 40%.
Viking Orły - PULP FICTION 0:6