Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naprzod Lipiny FC Tępe Białasy
stan5a Tactiek 433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 41.8
formidabel Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Marecki geeft de bal voor. Inworp. Ćwiacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aquino is nu in balbezit. Aquino speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Flocea trapt de bal weg van het doel. Stawowy kopt de bal weg. Sants bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Aquino probeert naar een medespeler te passen. Kundačina heeft problemen om de bal te vangen. Ferris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferris krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Flocea trapt de bal weg. Stawowy kopt de bal weg. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu draait met de bal, schiet en ... Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Marecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand geeft een hoge lob. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dicu rent richting de bal. Dicu passt de bal in één keer door. Petrunya rent richting de bal. Petrunya draait met de bal, schiet en ... Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 1:0

22e minuut.
Aquino passt de bal zonder na te denken. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado passt de bal met de wreef. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dobski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sants. Dobski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobski met een snel genomen vrije trap. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gray de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 1:1

27e minuut.
Martirosyan passt de bal zonder na te denken. Stawowy rent richting de bal. Stawowy passt de bal in één keer door. Dicu rent richting de bal. Dicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Martirosyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuevas komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Sants is nu in balbezit. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski is nu in balbezit. Dobski geeft een hoge lob. Gray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 1:2

30e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas passt de bal met de wreef. Toderaşca met een sublieme pass. Petrunya heeft problemen om de bal te vangen. Petrunya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Sibik met een harde bal richting middenveld. Ferris kopt de bal weg. Stawowy speelt de bal door. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ferris kopt de bal weg. Stawowy met een sublieme pass. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 2:2

37e minuut.
Daar is Kundačina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino is nu in balbezit. Aquino speelt de bal door. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 53%, FC Tępe Białasy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 2:2

48e minuut.
Ferris onderschept slim de pass. Stawowy rent richting de bal. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel. Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrunya rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 3:2

56e minuut.
Ćwiacz heeft problemen om de bal te vangen. Cartes is nu in balbezit. Cartes met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel. Flocea bokst de bal weg.

60e minuut.
Calado is nu in balbezit. Calado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap. Flocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 3:3

76e minuut.
Dicu onderschept slim de pass. Dicu speelt de bal door. Petrunya rent richting de bal. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. Sibik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 4:3

81e minuut.
Dicu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kucht komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado onderschept slim de pass. Calado met een sublieme pass. Aquino is nu in balbezit. Aquino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 44%, FC Tępe Białasy 56%.
KS Naprzod Lipiny - FC Tępe Białasy 4:3