Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze Wyspy Owcze
Defend Tactiek utwórz
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 39.8
solide Schieten solide
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Melč speelt de bal door. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok geeft een hoge lob. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - Wyspy Owcze 1:0

31e minuut.
Tajani onderschept slim de pass. Richter onderschept slim de pass. Richter met een sublieme pass. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Tulkis rent richting de bal. Bondăreţ begaat een overtreding. Tulkis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tulkis kan niet meer verder spelen. Wing Hong komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal met de wreef. Wing Hong is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Białgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 47%, Wyspy Owcze 53%.
Juwenia wilcze - Wyspy Owcze 1:0

46e minuut.
Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz schiet op doel. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Melč bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz schiet op doel. Ponce bokst de bal weg.

49e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Białgoń probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - Wyspy Owcze 2:0

52e minuut.
Butinar kopt de bal weg. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Truszczyński geeft de bal voor. Morda kan de bal niet met de borst controleren. Kruszewski rent richting de bal. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Richter geeft een hoge lob. Butinar kopt de bal weg. Crişan rent richting de bal. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Papierkowski rent richting de bal. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. Wing Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Kruszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżok rent richting de bal. Kruszewski onderschept slim de pass. Kruszewski geeft de bal voor. Melč kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - Wyspy Owcze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 57%, Wyspy Owcze 43%.
Juwenia wilcze - Wyspy Owcze 2:1