Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tępe Białasy PULP FICTION
433 Tactiek as
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
7 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


11e minuut.
Kundačina kopt de bal weg. Gray probeert de bal aan de voet te houden. Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray onderschept slim de pass. Gray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tango is nu in balbezit. Tango speelt de bal door. Maretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raimo rent richting de bal. Raimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - PULP FICTION 0:1

39e minuut.
Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek passt de bal zonder na te denken. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ... Sibik bokst de bal weg.

43e minuut.
Rudas rent richting de bal. Tango rent richting de bal. Tango passt de bal zonder na te denken. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo schiet op doel. Sibik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cartes geeft een hoge lob. Inworp. Sarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 77%, PULP FICTION 23%.
FC Tępe Białasy - PULP FICTION 0:1

46e minuut.
Nyilas rent richting de bal. Nyilas met een sublieme pass. Rudas is nu in balbezit. Raimo rent richting de bal. Raimo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cartes geeft een hoge lob. Mazonakis rent richting de bal. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Kundačina rent richting de bal. Kundačina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas passt de bal zonder na te denken. Raimo is nu in balbezit. Raimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - PULP FICTION 0:2

63e minuut.
Cartes is nu in balbezit. Raimo verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo passt de bal zonder na te denken. Rudas is nu in balbezit. Rudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - PULP FICTION 0:3

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grgurić komt het veld opgelopen. Łatczewski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cartes is nu in balbezit. Cartes geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rzeczkowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - PULP FICTION 0:4

77e minuut.
Grgurić passt de bal zonder na te denken. Daar is Sarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ćwiacz krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Grgurić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raimo de bal. Raimo passt de bal zonder na te denken. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Sibik trapt de bal weg van het doel. Maretto kopt de bal weg. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel. Sibik bokst de bal weg. Sibik probeert naar een medespeler te passen. Grgurić kopt de bal weg. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino speelt de bal door. Grgurić is nu in balbezit. Raimo is nu in balbezit. Raimo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 78%, PULP FICTION 22%.
FC Tępe Białasy - PULP FICTION 0:4