Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naprzod Lipiny Juwenia wilcze
stan5a Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Carcangiu met de inworp. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft de bal voor. Bondăreţ krijgt zijn hoofd ertegen. Flocea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Otter met een sublieme pass. Crişan rent richting de bal. Dicu is nu in balbezit. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 1:0

7e minuut.
Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Otter bereikt de bal nog maar net als eerste. Otter probeert naar een medespeler te passen. Petrunya rent richting de bal. Petrunya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 2:0

11e minuut.
Krzyżok probeert naar een medespeler te passen. Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu passt de bal met de wreef. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 2:1

19e minuut.
Crişan met een sublieme pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Martirosyan rent richting de bal. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Morda geeft de bal voor. Bağcı rent richting de bal. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Flocea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Carcangiu de bal. Stawowy speelt de bal door. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bağcı verovert de bal door een tackle van achteren. Bağcı geeft de bal voor. Petrunya is nu in balbezit. Petrunya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marecki rent richting de bal. Carcangiu onderschept slim de pass. Carcangiu passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Flocea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Morda kopt de bal weg. Carcangiu kan de bal niet met de borst controleren. Ferris is nu in balbezit. Carcangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Tajani speelt de bal door. Klungelig pakt Petrunya de bal. Petrunya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Toderaşca passt de bal in één keer door. Carcangiu is nu in balbezit. Otter begaat een overtreding. Carcangiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Carcangiu met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 59%, Juwenia wilcze 41%.
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 2:1

49e minuut.
Dicu rent richting de bal. Millán is nu in balbezit. Dicu onderschept slim de pass. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 3:1

51e minuut.
Ferris rent richting de bal. Ferris met een sublieme pass. Petrunya rent richting de bal. Petrunya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 4:1

54e minuut.
Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferris passt de bal in één keer door. Butinar rent richting de bal. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dicu draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Carcangiu kopt de bal weg. Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ begaat een overtreding. Bondăreţ krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ferris geeft de bal voor. Butinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu onderschept slim de pass. Dicu draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 44%, Juwenia wilcze 56%.
KS Naprzod Lipiny - Juwenia wilcze 5:1