Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Orły Wyspy Owcze
4-3-1-2 Tactiek utwórz
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen solide


6e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz passt de bal in één keer door. Jeliński is nu in balbezit. Pyzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzioł schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Wieniawa probeert naar een medespeler te passen. Puchalski rent richting de bal. Banaszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puchalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puchalski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 1:0

13e minuut.
Wieniawa krijgt zijn hoofd ertegen. Białgoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Banaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 2:0

17e minuut.
Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu passt de bal zonder na te denken. Lukkarinen rent richting de bal. Lukkarinen geeft een lange en hoge pass. Wieniawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 3:0

19e minuut.
Banaszek is nu in balbezit. Banaszek passt de bal zonder na te denken. Odrwąż rent richting de bal. Puchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Puchalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Richter met een sublieme pass. Harabagiu geeft een hoge lob. Lukkarinen is nu in balbezit. Lukkarinen passt de bal zonder na te denken. Puchalski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:0

24e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz onderschept slim de pass. Obšitoš is nu in balbezit. Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:1

29e minuut.
Obšitoš is nu in balbezit. Kruszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszewski passt de bal met de wreef. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:2

33e minuut.
Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun geeft een hoge lob. Truszczyński probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł schiet op doel. Paal! Cihan heeft problemen om de bal te vangen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:3

35e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Daar is Puchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:4

38e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sz. Kovács legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Charkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Charkiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:5

41e minuut.
Michelin is nu in balbezit. Charkiewicz onderschept slim de pass. Obšitoš is nu in balbezit. Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:6

43e minuut.
Papierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Papierkowski geeft een hoge lob. Pyzioł kopt de bal weg. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 49%, Wyspy Owcze 51%.
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:7

53e minuut.
Daar is Odrwąż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski passt de bal zonder na te denken. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kruszewski passt de bal in één keer door. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł passt de bal met de wreef. Papierkowski is nu in balbezit. Papierkowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:8

78e minuut.
Wing Hong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelin met een snelle inworp. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:9

81e minuut.
Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Pyzioł springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:10

84e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal met de wreef. Daar is Harabagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 45%, Wyspy Owcze 55%.
Viking Orły - Wyspy Owcze 4:11