Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tępe Białasy FC GROM Szwederko
433 Tactiek arti
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 44.6
adequate Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Zvaný rent richting de bal. Cantos rent richting de bal. Cantos passt de bal zonder na te denken. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hubisz is nu in balbezit. Hubisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Forshaw met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarasiewicz de bal. Tarasiewicz passt de bal met de wreef. Hubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hubisz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hubisz zal de hoekschop nemen. Cartes kopt de bal weg. Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zawiślak geeft een hoge lob. Cantos met een sublieme pass. Forshaw probeert naar een medespeler te passen. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Simina probeert naar een medespeler te passen. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zvaný de bal. Zvaný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sibik met een harde bal richting middenveld. Małysz kopt de bal weg. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný schiet op doel. Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Zvaný probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz speelt de bal door. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hubisz speelt de bal door. Daar is Cantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantos probeert naar een medespeler te passen. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný draait met de bal, schiet en ... Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - FC GROM Szwederko 0:1

35e minuut.
Cartes geeft de bal voor. Cantos met een sublieme pass. Jałocha heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 70%, FC GROM Szwederko 30%.
FC Tępe Białasy - FC GROM Szwederko 0:1

46e minuut.
Simina met de inworp. Forshaw is nu in balbezit. Calado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calado krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Zvaný met een snelle inworp. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz geeft een lange en hoge pass. Hubisz is nu in balbezit. Hubisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - FC GROM Szwederko 0:2

49e minuut.
Hubisz rent richting de bal. Dobski met een sublieme pass. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ... Sibik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cartes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zawiślak de bal. Aquino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aquino krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Inworp. Hubisz met de inworp. Forshaw is nu in balbezit. Forshaw geeft de bal voor. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Małysz passt de bal in één keer door. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz passt de bal in één keer door. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drapała komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Cantos de bal. Tarasiewicz is nu in balbezit. Cantos is nu in balbezit. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tarasiewicz met een sublieme pass. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz met een sublieme pass. Zvaný rent richting de bal. Zvaný haalt uit met een fantastische trap. Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hubisz is nu in balbezit. Hubisz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cantos de bal. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cartes rent richting de bal. Zvaný onderschept slim de pass. Małysz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarasiewicz de bal. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ćwiacz speelt de bal door. Cantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantos met een sublieme pass. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hubisz kopt de bal weg. Tarasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiewicz passt de bal zonder na te denken. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - FC GROM Szwederko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 69%, FC GROM Szwederko 31%.
FC Tępe Białasy - FC GROM Szwederko 0:3