Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM Szwederko FC Tępe Białasy
arti Tactiek 433
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 42.2
solide Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Małysz passt de bal met de wreef. Forshaw is nu in balbezit. Forshaw met een sublieme pass. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hubisz met een snelle inworp. Forshaw rent richting de bal. Forshaw passt de bal met de wreef. Hubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubisz passt de bal zonder na te denken. Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Cantos kopt de bal weg. Forshaw is nu in balbezit. Forshaw passt de bal in één keer door. Hubisz heeft problemen om de bal te vangen. Hubisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Forshaw passt de bal zonder na te denken. Małysz speelt de bal door. Forshaw probeert naar een medespeler te passen. Hubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cantos kopt de bal weg. Zvaný is nu in balbezit. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný rent richting de bal. Zvaný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aquino met een sublieme pass. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundačina onderschept slim de pass. Kundačina schiet op doel. Rygorowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - FC Tępe Białasy 0:1

23e minuut.
Fafrák onderschept slim de pass. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafrák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fafrák krijgt een gele kaart. Aquino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cartes met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Simina de bal. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Tarasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes rent richting de bal. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zvaný rent richting de bal. Zvaný haalt uit met een fantastische trap. Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Forshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Forshaw passt de bal in één keer door. Ferdinand met een sublieme pass. Gray kan de bal niet met de borst controleren. Gray schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - FC Tępe Białasy 0:2

33e minuut.
Hubisz onderschept slim de pass. Rzeczkowski is nu in balbezit. Hubisz begaat een overtreding. Hubisz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Fafrák rent richting de bal. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray schiet op doel. Rygorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sibik probeert naar een medespeler te passen. Forshaw rent richting de bal. Forshaw speelt de bal door. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sibik probeert wanhopig de bal te grijpen. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - FC Tępe Białasy 1:2

39e minuut.
Hubisz verovert de bal door een tackle van achteren. Hubisz passt de bal in één keer door. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GROM Szwederko - FC Tępe Białasy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 38%, FC Tępe Białasy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GROM Szwederko - FC Tępe Białasy 2:2

60e minuut.
Fafrák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gray rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simina. Simina krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundačina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - FC Tępe Białasy 2:3

68e minuut.
Forshaw met een sublieme pass. Rzeczkowski is nu in balbezit. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hubisz is nu in balbezit. Hubisz draait met de bal, schiet en ... Sibik bokst de bal weg.

76e minuut.
Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz geeft de bal voor. Fafrák heeft problemen om de bal te vangen. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Calado de bal. Forshaw rent richting de bal. Forshaw passt de bal met de wreef. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 47%, FC Tępe Białasy 53%.
FC GROM Szwederko - FC Tępe Białasy 2:3