Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze PULP FICTION
Defend Tactiek as
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyilas met de inworp. Sarov rent richting de bal. Sarov geeft een hoge lob. Rudas maakt een snoekduik en kopt de bal. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tango met een sublieme pass. Grgurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurić passt de bal met de wreef. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Millán de bal. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - PULP FICTION 0:1

34e minuut.
Sarov speelt de bal door. Raimo is nu in balbezit. Morda rent richting de bal. Raimo onderschept slim de pass. Raimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - PULP FICTION 0:2

39e minuut.
Mazonakis rent richting de bal. Tango bereikt de bal nog maar net als eerste. Tango passt de bal met de wreef. Grgurić is nu in balbezit. Grgurić geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 68%, PULP FICTION 32%.
Juwenia wilcze - PULP FICTION 0:2

46e minuut.
Maretto komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tango bereikt de bal nog maar net als eerste. Tango met een sublieme pass. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - PULP FICTION 0:3

50e minuut.
Grgurić speelt de bal door. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Givens met een sublieme pass. Nyilas is nu in balbezit. Bondăreţ begaat een overtreding. Bondăreţ krijgt een gele kaart. Nyilas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rudas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rudas passt de bal in één keer door. Tango is nu in balbezit. Tango passt de bal in één keer door. Maretto is nu in balbezit. Maretto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leszek komt het veld opgelopen. Łatczewski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán met een sublieme pass. Maretto rent richting de bal. Maretto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nyilas controleert de bal met de borst. Bondăreţ is nu in balbezit. Nyilas begaat een overtreding. Bondăreţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Carcangiu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Crişan passt de bal zonder na te denken. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok geeft de bal voor. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Łatczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - PULP FICTION 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 54%, PULP FICTION 46%.
Juwenia wilcze - PULP FICTION 1:3