Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naprzod Lipiny W Pogoni Za Chlebem 2004
stan5a Tactiek Rymcymcym
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 53.1
solid Schieten outstanding
adequate Passen good
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Kostadinov geeft de bal voor. Ferris probeert de bal aan de voet te houden. Carrera is nu in balbezit. Daar is Borko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Marecki de bal. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağcı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bağcı krijgt een gele kaart. Borko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Petrunya stond buitenspel. Morel neemt vlug de vrije trap. Carrera kopt de bal weg. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Miúra kopt de bal weg. Laszczak rent richting de bal. Laszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:1

31e minuut.
Stawowy is nu in balbezit. Stawowy passt de bal in één keer door. Ferris met een sublieme pass. Petrunya is nu in balbezit. Petrunya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Borko passt de bal zonder na te denken. Morel rent richting de bal. Morel geeft een hoge lob. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Flocea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Toderaşca trapt de bal weg. Klungelig pakt Ferris de bal. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Flocea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu passt de bal in één keer door. Morel met een sublieme pass. Laszczak rent richting de bal. Laszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bağcı geeft een hoge lob. Miúra kopt de bal weg. Borko is nu in balbezit. Borko haalt uit met een fantastische trap. Flocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

41e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko is nu in balbezit. Borko passt de bal met de wreef. Daar is Laszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ... Flocea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 61%, W Pogoni Za Chlebem 2004 39%.
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

47e minuut.
Sants rent richting de bal. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov met een sublieme pass. Petrunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. Hongyi bokst de bal weg.

48e minuut.
Inworp. Otter met een snelle inworp. Petrunya is nu in balbezit. Petrunya schiet op doel. Hongyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:3

49e minuut.
Kostadinov probeert naar een medespeler te passen. Morel probeert naar een medespeler te passen. Laszczak is nu in balbezit. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Laszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu rent richting de bal. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko schiet op doel. Flocea bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Stawowy de bal. Stawowy passt de bal met de wreef. Maesen rent richting de bal. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jepsen is nu in balbezit. Jepsen passt de bal met de wreef. Morel met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. Flocea bokst de bal weg.

76e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Borko rent richting de bal. Martirosyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morel komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Berán onderschept slim de pass. Berán probeert naar een medespeler te passen. Laszczak is nu in balbezit. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:4

81e minuut.
Inworp. Morel met de inworp. Laszczak is nu in balbezit. Laszczak geeft een lange en hoge pass. Borko springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Marecki geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Petrunya stond buitenspel. Berán neemt vlug de vrije trap. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. Flocea bokst de bal weg. Daar is Marecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszczak rent richting de bal. Laszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:5

87e minuut.
Morel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:6

89e minuut.
Bağcı geeft een hoge lob. Sants kopt de bal weg. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ... Flocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 71%, W Pogoni Za Chlebem 2004 29%.
KS Naprzod Lipiny - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:7