Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyspy Owcze FC Tępe Białasy
utwórz Tactiek 433
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten adequate
average Passen adequate
very good Verdedigen good


12e minuut.
Calado is nu in balbezit. Papierkowski rent richting de bal. Papierkowski geeft een hoge lob. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ćwiacz is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter met een sublieme pass. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzioł probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. Sibik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - FC Tępe Białasy 1:0

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sibik niet meer kan verder spelen. Rudy komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cartes onderschept slim de pass. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Papierkowski passt de bal in één keer door. Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski geeft een hoge lob. Charkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspy Owcze 34%, FC Tępe Białasy 66%.
Wyspy Owcze - FC Tępe Białasy 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino met een sublieme pass. Ćwiacz rent richting de bal. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Richter speelt de bal door. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap. Rudy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - FC Tępe Białasy 2:0

62e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Kruszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszewski geeft een lange en hoge pass. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz schiet op doel. Rudy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Dobski geeft de bal voor. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski passt de bal zonder na te denken. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski passt de bal in één keer door. Pyzioł probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - FC Tępe Białasy 3:0

86e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - FC Tępe Białasy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspy Owcze 30%, FC Tępe Białasy 70%.
Wyspy Owcze - FC Tępe Białasy 4:0