Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM Szwederko KS Naprzod Lipiny
arti Tactiek stan5a
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten formidabel
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Cantos probeert naar een medespeler te passen. Małysz rent richting de bal. Małysz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tarasiewicz de bal. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Cantos passt de bal in één keer door. Bağcı geeft een lange en hoge pass. Stawowy speelt de bal door. Dicu is nu in balbezit. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bağcı probeert naar een medespeler te passen. Simina is nu in balbezit. Simina met een sublieme pass. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Zvaný de bal. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz passt de bal met de wreef. Hubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zvaný kopt de bal weg. Małysz met een sublieme pass. Daar is Tarasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvaný rent richting de bal. Zvaný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tarasiewicz passt de bal met de wreef. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný probeert naar een medespeler te passen. Hubisz rent richting de bal. Hubisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - KS Naprzod Lipiny 1:0

29e minuut.
Dicu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zawiślak neemt vlug de vrije trap. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Petrunya onderschept slim de pass. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fafrák de bal onder controle te krijgen. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy schiet op doel. Rygorowicz bokst de bal weg.

33e minuut.
Hubisz heeft problemen om de bal te vangen. Forshaw is nu in balbezit. Forshaw probeert naar een medespeler te passen. Tarasiewicz rent richting de bal. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ... Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cantos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tarasiewicz de bal. Cantos speelt de bal door. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 43%, KS Naprzod Lipiny 57%.
FC GROM Szwederko - KS Naprzod Lipiny 1:0

46e minuut.
Hubisz passt de bal zonder na te denken. Cantos speelt de bal door. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný schiet op doel. Flocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - KS Naprzod Lipiny 2:0

48e minuut.
Zvaný passt de bal in één keer door. Małysz rent richting de bal. Dicu begaat een overtreding. Dicu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Otter bereikt de bal nog maar net als eerste. Otter geeft de bal voor. Klungelig pakt Fafrák de bal. Petrunya rent richting de bal. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz bokst de bal weg. Dicu is nu in balbezit. Dicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Zvaný passt de bal zonder na te denken. Bağcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Flocea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - KS Naprzod Lipiny 3:0

74e minuut.
Fafrák kopt de bal weg. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Fafrák de bal onder controle te krijgen. Petrunya rent richting de bal. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - KS Naprzod Lipiny 3:1

75e minuut.
Forshaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hubisz rent richting de bal. Hubisz met een sublieme pass. Cantos rent richting de bal. Cantos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Simina met een snelle inworp. Otter geeft de bal voor. Petrunya kopt de bal weg. Dicu is nu in balbezit. Dicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ferris is nu in balbezit. Ferris passt de bal in één keer door. Sants bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Simina is nu in balbezit. Otter onderschept slim de pass. Otter probeert naar een medespeler te passen. Petrunya rent richting de bal. Petrunya draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Zvaný kopt de bal weg. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy passt de bal in één keer door. Dicu heeft problemen om de bal te vangen. Dicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - KS Naprzod Lipiny 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 62%, KS Naprzod Lipiny 38%.
FC GROM Szwederko - KS Naprzod Lipiny 3:2