Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Orły W Pogoni Za Chlebem 2004
4-3-1-2 Tactiek Rymcymcym
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten incredible
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Mateescu passt de bal met de wreef. Morel is nu in balbezit. Morel speelt de bal door. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Morel rent richting de bal. Lunardello rent richting de bal. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel geeft de bal voor. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Lukkarinen is nu in balbezit. Miúra verovert de bal door een tackle van achteren. Miúra passt de bal met de wreef. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:1

10e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Mateescu passt de bal met de wreef. Miúra met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

10e minuut.
Puchalski is nu in balbezit. Carrera onderschept slim de pass. Carrera passt de bal in één keer door. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:3

13e minuut.
Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov geeft een hoge lob. Borko kopt de bal weg. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:4

17e minuut.
Wieniawa kopt de bal weg. Puchalski is nu in balbezit. Maesen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maesen krijgt een gele kaart. Puchalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Puchalski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:4

22e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Borko rent richting de bal. Borko met een sublieme pass. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:5

26e minuut.
Kostadinov kopt de bal weg. Miúra rent richting de bal. Miúra met een sublieme pass. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:6

32e minuut.
Borko is nu in balbezit. Borko geeft de bal voor. Jeliński heeft problemen om de bal te vangen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:7

39e minuut.
Puchalski is nu in balbezit. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov geeft een hoge lob. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:8

41e minuut.
Puchalski is nu in balbezit. Mateescu rent richting de bal. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 57%, W Pogoni Za Chlebem 2004 43%.
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:9

53e minuut.
Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov geeft de bal voor. Gromek kopt de bal weg. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Harabagiu trapt de bal weg van het doel. Mateescu kopt de bal weg. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko is nu in balbezit. Borko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:10

59e minuut.
Kostadinov speelt de bal door. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu met een sublieme pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:11

62e minuut.
Maesen passt de bal met de wreef. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Sz. Kovács met een harde bal richting middenveld. Michelin kopt de bal weg. Borko is nu in balbezit. Borko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Mateescu speelt de bal door. Gromek is nu in balbezit. Gromek met een sublieme pass. Borko rent richting de bal. Borko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:12

66e minuut.
Wieniawa speelt de bal door. Daar is Puchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borko rent richting de bal. Borko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:13

67e minuut.
Sz. Kovács geeft de bal voor. Mateescu rent richting de bal. Mateescu passt de bal in één keer door. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:14

69e minuut.
Lunardello is nu in balbezit. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek passt de bal zonder na te denken. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Inworp. Morel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromek geeft de bal voor. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:15

73e minuut.
Daar is Borko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borko passt de bal met de wreef. Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft een lange en hoge pass. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:16

78e minuut.
Sz. Kovács met een sublieme pass. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel passt de bal in één keer door. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:17

79e minuut.
Maesen geeft de bal voor. Carrera is nu in balbezit. Carrera passt de bal in één keer door. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:18

84e minuut.
Gromek controleert de bal met de borst. Carrera rent richting de bal. Cihan rent richting de bal. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:19

88e minuut.
Daar is Gromek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morel rent richting de bal. Morel passt de bal met de wreef. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 68%, W Pogoni Za Chlebem 2004 32%.
Viking Orły - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:20