Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze FC Tępe Białasy
grzesiu Tactiek 433
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 39.2
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Crişan probeert naar een medespeler te passen. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu met een sublieme pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Klingier passt de bal in één keer door. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klingier kopt de bal weg. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski rent richting de bal. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Carcangiu de bal. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carcangiu rent richting de bal. Foszt controleert de bal met de borst. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 1:0

10e minuut.
Ferdinand onderschept slim de pass. Ferdinand passt de bal in één keer door. Crişan geeft een hoge lob. Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Melč verovert de bal door een tackle van achteren. Millán is nu in balbezit. Millán geeft de bal voor. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sibik speelt de bal door. Klingier kopt de bal weg. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ferdinand met een sublieme pass. Melč bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray onderschept slim de pass. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 1:1

25e minuut.
Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu probeert naar een medespeler te passen. Foszt rent richting de bal. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klingier speelt de bal door. Daar is Carcangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcangiu passt de bal met de wreef. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 2:1

29e minuut.
Ćwiacz passt de bal met de wreef. Klingier probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Sibik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 3:1

33e minuut.
Tajani onderschept slim de pass. Tajani geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ kopt de bal weg. Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ speelt de bal door. Carcangiu rent richting de bal. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 4:1

39e minuut.
Crişan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klingier de bal. Klingier met een sublieme pass. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 32%, FC Tępe Białasy 68%.
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 4:1

57e minuut.
Pereszlucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ probeert de bal met de borst te controleren. Ferdinand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferdinand krijgt een gele kaart. Bondăreţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Bondăreţ zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 5:1

59e minuut.
Carcangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Carcangiu speelt de bal door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondăreţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereszlucha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bondăreţ springt en kopt de bal. Sibik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ćwiacz verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiacz met een sublieme pass. Millán speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kundačina rent richting de bal. Klingier onderschept slim de pass. Klingier met een sublieme pass. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klingier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand rent richting de bal. Met opzet legt Klingier zijn tegenspeler op de grond. Klingier krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ferdinand raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferdinand zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Melč rent richting de bal. Melč geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Pereszlucha passt de bal met de wreef. Bondăreţ rent richting de bal. Klungelig pakt Bondăreţ de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 32%, FC Tępe Białasy 68%.
Juwenia wilcze - FC Tępe Białasy 6:1