Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM Szwederko PULP FICTION
arti Tactiek as
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 51.9
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazonakis met de inworp. Tango speelt de bal door. Raimo rent richting de bal. Raimo draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Leszek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rudas de bal onder controle te krijgen. Fafrák is nu in balbezit. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 0:1

9e minuut.
Cantos is nu in balbezit. Cantos passt de bal zonder na te denken. Zvaný rent richting de bal. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 1:1

19e minuut.
Cantos rent richting de bal. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubisz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eminov de bal onder controle te krijgen. Miauczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zvaný rent richting de bal. Zvaný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 2:1

22e minuut.
Forshaw passt de bal met de wreef. Cantos rent richting de bal. Małysz met een sublieme pass. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný schiet op doel. Miauczyński bokst de bal weg.

24e minuut.
Cantos probeert naar een medespeler te passen. Forshaw met een sublieme pass. Maretto is nu in balbezit. Tarasiewicz onderschept slim de pass. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 3:1

30e minuut.
Tango passt de bal zonder na te denken. Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszek passt de bal zonder na te denken. Rudas is nu in balbezit. Rudas schiet op doel. Rygorowicz bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tango zal de hoekschop nemen. Rudas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potracki kopt de bal weg. Małysz met een sublieme pass. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sarov kopt de bal weg. Raimo is nu in balbezit. Raimo speelt de bal door. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 3:2

42e minuut.
Sarov met een sublieme pass. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo passt de bal in één keer door. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 50%, PULP FICTION 50%.
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 3:2

46e minuut.
Simina geeft de bal voor. Sarov kan de bal niet met de borst controleren. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný passt de bal met de wreef. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 4:2

54e minuut.
Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina speelt de bal door. Zawiślak speelt de bal door. Cantos rent richting de bal. Cantos speelt de bal door. Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łatczewski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Raimo is nu in balbezit. Simina onderschept slim de pass. Simina geeft een lange en hoge pass. Hubisz is nu in balbezit. Hubisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eminov rent richting de bal. Tarasiewicz onderschept slim de pass. Tarasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Łatczewski bokst de bal weg.

81e minuut.
Sarov is nu in balbezit. Hubisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nyilas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zawiślak probeert de bal met de borst te controleren. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tango passt de bal in één keer door. Potracki probeert naar een medespeler te passen. Raimo rent richting de bal. Raimo haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 61%, PULP FICTION 39%.
FC GROM Szwederko - PULP FICTION 4:3