Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PULP FICTION FC GROM Szwederko
as Tactiek arti
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten solid
good Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Sarov rent richting de bal. Sarov geeft de bal voor. Rudas maakt een snoekduik en kopt de bal. Rygorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Forshaw probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hubisz de bal. Sarov begaat een overtreding. Sarov krijgt een gele kaart. Hubisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hubisz met een snel genomen vrije trap. Zvaný maakt een snoekduik en kopt de bal. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - FC GROM Szwederko 0:1

12e minuut.
Rudas draait met de bal, schiet en ... Fafrák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo rent richting de bal. Raimo draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raimo springt en kopt de bal. Rygorowicz bokst de bal weg.

29e minuut.
Nyilas onderschept slim de pass. Leszek is nu in balbezit. Leszek passt de bal zonder na te denken. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Raimo is nu in balbezit. Fafrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafrák geeft een hoge lob. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potracki verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rudas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PULP FICTION - FC GROM Szwederko 1:1

35e minuut.
Klungelig pakt Mazonakis de bal. Mazonakis geeft een lange en hoge pass. Hubisz kopt de bal weg. Tarasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiewicz schiet op doel. Miauczyński bokst de bal weg.

39e minuut.
Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov geeft een lange en hoge pass. Rudas is nu in balbezit. Rudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Raimo kopt de bal weg. Maretto geeft een lange en hoge pass. Fafrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 43%, FC GROM Szwederko 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PULP FICTION - FC GROM Szwederko 1:1

46e minuut.
Cantos passt de bal met de wreef. Hubisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyilas. Nyilas krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Raimo onderschept slim de pass. Raimo passt de bal in één keer door. Leszek met een sublieme pass. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - FC GROM Szwederko 2:1

58e minuut.
Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis geeft een hoge lob. Fafrák probeert de bal met de borst te controleren. Raimo verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Łatczewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo passt de bal zonder na te denken. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - FC GROM Szwederko 3:1

72e minuut.
Fafrák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raimo. Fafrák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simina met een snel genomen vrije trap. Hubisz rent richting de bal. Hubisz geeft een hoge lob. Zvaný krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dănciulescu trapt de bal weg van het doel. Tango kopt de bal weg. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - FC GROM Szwederko 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 43%, FC GROM Szwederko 57%.
PULP FICTION - FC GROM Szwederko 4:1